Акциите на “Епъл“ се сринаха по-рано този месец след предупрежденията,

...
Акциите на “Епъл“ се сринаха по-рано този месец след предупрежденията,
Коментари Харесай

„Старбъкс“ - следващата жертва на проблемите с Китай

Акциите на “Епъл “ се сринаха по-рано този месец след предизвестията, че продажбите на Айфон ще паднат поради слабостите в китайската стопанска система.

„ Старбъкс “ ще бъде идващият, съгласно капиталовата банка „ Голдман Сакс “ (ГС).

Фирмата намали рейтинга на най-големия продавач на кафе в света до безпристрастен, базирайки се на " редица съображения, свързани с Китай ".

" Неотдавнашно известие на „ Епъл “ разгласи за търговски проблеми, а „ Макдоналдс “ призна за снижени трендове в района в края на ноември, " сподели анализаторът Карън Холтхаус. " Макротимът на Горско стопанство чака също да продължи да се забавя Брутният вътрешен продукт, най-малко отчасти свързан от потреблението. "

Горско стопанство намали прогнозите си за цените на „ Старбъкс “до 68 $ от 75 $. Акциите се намалиха с повече от 2,5% в предпазарната търговия до 62,51 $ след обявлението на Голдман.

„ Старбъкс “ има 3 600 магазина в Китай и желае да удвои този брой през идващите четири години.

Китай ще понижи задачата си за напредък на Брутният вътрешен продукт за 2019 година до 6% от 6,5% на среща на държавното управление през март, оповестиха политически източници. Очаква се държавното управление да предприеме повече парични и фискални ограничения за стимулиране на стопанската система през тази година на фона на отслабването на вътрешното търсене и продължаващата комерсиална борба със Съединени американски щати.

Търговските договаряния сред двете страни наподобява напредват добре, само че вложителите подхождат с нерешителност, до момента в който не бъде оповестено публично съглашение до крайния период 2 март.

Не е ясно какъв е резултатът от комерсиалната борба непосредствено върху продажбите на американски марки в страната, само че доста анализатори от Уолстрийт считат, че „ Епъл “ са изправени пред " неофициален протест " към своите артикули от някои китайски консуматори. /Си Ен Би Си
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР