Акциите на британската "Mears Group Plc" намаляха с повече от

...
Акциите на британската "Mears Group Plc" намаляха с повече от
Коментари Харесай

Акциите на Mears Group Plc със спад от 15%

Акциите на английската "Mears Group Plc " понижиха с повече от 15% във вторник откакто компанията регистрира цялостна годишна облага преди данъчно облагане, при която има пропуснати прогнози и предизвести, че растежът на приходите може да се забави.

От "Mears Group Plc " обявиха, че ще преразпределят капитал в региона на бизнеса, който би могъл да даде финансова възвръщаемост или ще го употребяват за понижаване на равнищата на дълга, заяви "Reuters ".

Решението на компанията да препозиционира дейностите си, свързани с жилищно строителство, се чака да докара до известно понижаване на предстоящото нарастване на приходите от тази активност през 2019 година. В тази връзка анализаторите от "Liberum " понижиха прогнозата си за цялостна годишна облага преди данъчно облагане за финансовата 2019 година с 19%.

"Mears Group Plc " е снабдител на жилищни и обществени услуги. Компанията дава отговор за ремонтните действия и поддържата на над 700 000 обществени домове в цяла Англия и е втория по величина снабдител на домашни грижи в Обединеното кралство.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР