Акции на горските стражари във Варненско завършиха с 18 акта.

...
Акции на горските стражари във Варненско завършиха с 18 акта.
Коментари Харесай

С 18 акта завършиха акции на горските стражари във Варненско

Акции на горските стражари във Варненско приключиха с 18 акта. 10 от тях са формирани при интензивните инспекции на чиновниците на ДЛС „ Шерба “.

При обход на територията на стопанството са арестувани 5 каруци, натоварени с общо 3,6 куб. м дърва за огрев без документи за легален генезис. От нарушителите са иззети и два моторни триона.

Горските стражари са разкрили и противозаконната сеч на 4,5 куб. м дърва за огрев в рамките на ДГС „ Суворово ”. Съставени са 8 акта. Контролът на местата с висока централизация на нарушавания остава засилен.

В рамките на миналата седмица на територията на всички 13 горски и 5 ловни стопанства към Североизточно държавно дружество са осъществени 473 инспекции. 78 от тях са на обекти за рандеман на дървесина, 66 – на транспортни средства, а 329 – на физически лица, от които 307 са ловци. Съставени са общо 30 акта.

При подозрения за нарушавания жителите да подават сигнали на телефон 112, молят от СИДП и твърдят, че по всеки от сигналите се реагира неотложно и се прави инспекция на място.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР