Акценти в утрешния брой на в. МарицаОбщина Марица“ почва ГолямоконарскоДокато

...
Акценти в утрешния брой на в. МарицаОбщина Марица“ почва ГолямоконарскоДокато
Коментари Харесай

Четете в Марица - Пет фирми печелят всички поръчки в...

Акценти в утрешния брой на в. Марица

Община „ Марица “ почва Голямоконарско

Докато пловдивската власт към момента търси финансиране за отчуждителните процедури, реконструкцията и разширението на Голямоконарско шосе Община " Марица " към този момент ги направи.
Министерският съвет утвърди трансфер в размер на 3 720 000 лева по бюджета на съседите за обект „ Реконструкция на пътно кръстовище - Пътна връзка „ Пловдив - Автомагистрала „ Тракия “ (възел „ Запад “) “ с път за село Радиново и Индустриална зона „ Марица “.

Строителното ветрило на Иван Тотев

Десетки милиони, планувани в бюджета на Община Пловдив за създаване на обекти и улични поправки, се усвояват годишно от пет огромни компании. Това са „ ГБС - Пловдив ”, „ Драгиев и ко ”, „ Пътинженеринг ”, „ Пътища ”, „ Запрянови - 03 ”. Към тях обаче би трябвало да прибавим и " Щрабаг ", която бе натрапена на общината като реализатор на ремонтите с парите от 30-милионния заем от Европейска банка за възстановяване и развитие.

Пловдивчанин стана Полицай на 2018-а

Младши автоконтрольор Стойчо Яковски от ОДМВР-Пловдив получи премията " Полицай на годината 2018 ". Той беше награден от вътрешния министър Младен Маринов. Тържествената гала се организира в столицата за 25-а поредна година.

Хасковлийче воин на “Спортен Икар ”

Хасково чака с неспокойствие подобаващ приз за своя представител от обичайните награди " Спортен Икар " за 2018 година. За него е избран 10-годишният ни воин Михаел Русенов Ангелов от хасковското ОУ “Св. Иван Рилски ”. Футболният гений ще спори за премията в категория “Висок състезателен дух ” за 2018 година

Да преименуваме площад " Централен " на " 22 септември " - изявление с журналиста Георги Найденов

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР