Акцентът е върху скоростта и спазването на ограничениятаПродължава засиленият контрол

...
Акцентът е върху скоростта и спазването на ограничениятаПродължава засиленият контрол
Коментари Харесай

Засилен контрол по пътищата на страната

Акцентът е върху скоростта и спазването на рестриктивните мерки

Продължава засиленият надзор по пътищата на страната. Акцията стартира още във вторник по отношение на тежките произшествия от последните дни.  Акцентът е върху скоростта и спазването на рестриктивните мерки. Органите на реда наблюдават за правоспособността на водачите и използването на ограниченията за сигурност при пътешестване –  за колани и детски столчета. Особено внимание ще се обръща на мотористите -  тяхната дееспособност, видимостта и положението на регистрационните табели, потреблението на защитни каски.

Полицейски екипи ще има в секторите с въведена краткотрайна организация на пътя, както и на местата със засилен трафик. При предходната интервенция - при започване на юни, единствено за седем дни при тествани 20 хиляди водачи,  200 се оказаха с позитивни проби за алкохол, 50  - за опиати.  Резултатът е 500  отнети книжки, 3100 електронни фиша.

Продължава и интервенцията на Пътна полиция, която е в ход за летния сезон, обвързвана с директно преминаващите през страната транспортни средства. / Нова тв
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР