Акцент в работата на Електрохолд ще бъде електронното обслужване, като

...
Акцент в работата на Електрохолд ще бъде електронното обслужване, като
Коментари Харесай

Ръководството на Електрохолд представи приоритетите за развитие на мрежата в област Благоевград

Акцент в работата на Електрохолд ще бъде електронното обслужване, като все още са цифровизирани над 80% от услугите на снабдителната компания Електрохолд Продажби и над 90% от услугите на електроразпределителното сдружение ЕРМ Запад. Друг фокус ще бъде върху дигитализацията и модернизацията на мрежата.

На срещата в област Благоевград бяха показани капиталовите планове на ЕРМ Запад за 2022 година, през която ще бъдат вложени 8 млн. лева в мрежата в района. Сред най-значимите планове са реконструкцията на мрежа ниско напрежение и монтирането на отдалечено обслужвани електромери в Благоевград, Банско и Разлог на стойност 1 млн. лева Близо половин милион лв. ще бъдат вложени в реорганизация на въздушни линии, които зареждат 85 обитаеми места в общините Разлог, Якоруда, Банско, Гоце Делчев, Сандански, Петрич и Благоевград. Компанията ще модернизира основна станция в Мелник за 160 000 лева, а други 320 000 лева ще бъдат вложени в нови трафопостове в селата Дъбница, Мосомище, Огняново, Лъжница и Хърсово. Мащабна реорганизация на мрежата за над половин милион лв. следва в села в общините Петрич, Гоце Делчев, Разлог, Белица, Гърмен, Струмяни и Сандански. За присъединение на нови клиенти ЕРМ Запад ще вложи 2 млн. лева

Срещата в Благоевград е първата от поредност от срещи на Електрохолд с представители на локалните управляващи в Западна България. Събитията са част от политиката на открита, дейна и диалогична връзка на компанията с кметовете на общини и регионалните шефове на територията, която обслужва.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР