Актрисите Никол Кидман и Рийз Уидърспун обмислят възможността да дадат

...
Актрисите Никол Кидман и Рийз Уидърспун обмислят възможността да дадат
Коментари Харесай

Никол Кидман и Рийз Уидърспун напират за Големите малки лъжи 3

Актрисите Никол Кидман и Рийз Уидърспун обмислят опцията да дадат живот на трети сезон на хитовия сериал "Големите дребни неистини ".

Макар продуцентите на поредицата да упорстват, че няма да има нов сезон, звездите водят договаряния за връщането на плана на дребния екран.

Кидман неотдавна показа пред телевизия Ай Ти Ви, че разговаряла с Уидърспун и че двете си споделили, че присъединяване им в поредицата на НВО е измежду най-хубавите им актьорски изяви.

"Ще проучим опцията да участваме в трети сезон на сериала ", увери нежната половинка на Кийт Ърбън.

Сериалът "Големите дребни неистини ", основан върху едноименната книга на Лиан Мориарти, получи ласкави мнения от рецензията и феновете.

Уидърспун по-рано означи, че за нея решаващият фактор дали планът ще има трети сезон е дали са останали задоволително неща за Петорката от Монтерей, които да бъдат разказани.

"Става дума за невероятна група артисти, продуценти, сценаристи и режисьори ", отсече програмният шеф на телевизия НВО Кейси Блойс.

Блойс неотдавна тушира слуховете, че е имало сдърпване сред режисьора на втория сезон на сериала Андреа Арнолд и изпълнителните продуценти Жан-Марк Вале и Дейвид Кели поради появила се на уеб страницата IndieWire информация, че Арнолд е поел в ръцете си креативния надзор.

"Хрумването, че креативният надзор е стихотворец от режисьора, не дава отговор на истината ", посочи програмният шеф.

Източник: Monitor
Снимка: НВО
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР