Актрисите Койна Русева и Радина Кърджилова са сред известните дами,

...
Актрисите Койна Русева и Радина Кърджилова са сред известните дами,
Коментари Харесай

Горещо лято: Ивана изгоря, лекува се с ракия, Койна и Радина по монокини, Донков катери пещера, Стефан на Гала подкара суп-борд и още...

Актрисите Койна Русева и Радина Кърджилова са измежду известните дами, които се пекат по монокини на плажа това лято, разучи „ Телеграф “.

Българската Марлене Дитрих, както назовават звездата на Младежкия спектакъл, отпраши за морето незабавно след последното си зрелище с Димитър Баненкин „ Специални мотиви “ на 22 юни. Тя документира в фотоси множеството специфични моменти и ги споделя с феновете си в обществените мрежи. Първо се пусна с дрелка в ръка, с цел да покаже, че сама прави дребните поправки на лятната си вила, а фотото озаглави „ Винтовертно ми е “. После се ожали „ Голямо тегло тегля “, само че от фрагмента стана ясно, че демонстрира хамака си. На него отпуска тялото си, за което й завиждат доста състудентки на най-големия й наследник. В поредност от снимки се видя, че от банския костюм употребява единствено долнището, а за един от тях се пошегува, че е като за корица на фешън списание - Vanity Fair August 2020. 50-годишната Койна запечатва и неповторимите морски пейзажи, като се майтапи, че по изгревите се ориентира за ракиеното време, а по залезите – за кафе. На морето Русева съчетава приятното с потребното и на 21 и 22 юли игра с Асен Блатечки в Летния спектакъл в Бургас „ Умопомрачение “. Тези дни пък разгласява видео по какъв начин скача от яхта в морето. „ Уауууу. Винаги съм знаел, че си огромна работа! Направо ти се удивлявам по какъв начин го направи това салто. Супер си!Така де, супер готина си! Браво принцесо! “, „ Еййй кат нимфа изплува “, „ Обожавам я и немската овчарка на плавателния съд “, са част от мненията на феновете й.

По-младата й колежка Радина Кърджилова също се пусна по монокини от родното Черноморие, само че внимателно прикрива бременното си коремче, в което чака втората рожба от обичания си мъж и сътрудник Деян Донков. Двамата към този момент имат един наследник – Христо, който е дружно с тях на морската им почивка. И до момента в който нежната половинка от артистичния любовен дует се щади поради сложното си състояние, то Динката се е отдал на завършения, едно от които е втурване в пещери край морските крайбрежия. Звездата от сериала „ Ягодова луна “ е с всички защитни колани и въжета, усещане обаче прави изплашената му физиономия и по-точно отворената като в вик уста. Дали от боязън или още веднъж е в роля, не излиза наяве. И до момента в който екранният Чавдар, както е прочут за феновете на пожарникарската сага, се любува на по-екстремните удоволствия, то Радина се радва на слънчевите лъчи от първа линия на плажа, защото фамилията почива на каравана. Морските талази се трансфораха и в площадка за фотоси на новата сбирка бижута на Кърджилова. Тя прави ръчно направени декорации, а някои от моделите пуска в поддържаните от самата нея страници в обществените мрежи. Хитови са предложенията й със сапфир, аметист и съчетанието на два типа розов кварц.

В първокласен спа комплекс на Равда прекарва лятната си почивка мегазвездата на фолка Ивана. Тя обаче се ожали, че още първия ден е съумяла да изгори на плажа. „ Боли, пари, щипе! Лошото на хубавата компания на плажа е, че не усещаш по какъв начин слънцето изгаря мъчително кожата ти, по тази причина през днешния ден ще се погрижа за " раните " си в спа центъра “, показа изпълнителката на „ Шампанско и сълзи “. Феновете й предлагаха разнообразни предписания за лекуване – първо с гел, за който тя сподели, че с него се е поуспокоила в началото, а след това за компреса с ракия попита дали няма да щипе повече. „ Изсипете половината от дефламол в плажното мляко и няма да имате никакъв проблем със слънцето “, „ И оцет с хлебна сода оказва помощ. Взема огъня и пази от мехури. Понякога бабините илачи оказват помощ повече от скъпата козметика. Пази се, с цел да ти е приятна почивката “, са част от останалите мнения. На последния Ивана отговори, че не употребява скъпа козметика, защото е алергична и се е обринала. „ След натоварващата отминала седмица съумях още веднъж да открадна малко време за себе си. Да, ухилвам се, тъй като всички страхове изчезват, когато те прегърне верният човек “, разгласи радостно певицата на народа.

На рискови морски занимания като Деян Донков се е отдал и мъжът на тв водещата Гала – Стефан Николов. „ Пристягам банския и пробвам нещо за първи път “, написа той под фотография, на която се е качил на надуваем суп-борд и гордо държи греблото над главата си. Причината за това е, че е още в плитката част на морето. Но откакто го е покарал, той се похвали, че не било чак толкоз мъчно. Гала и Стефан документират и споделят в обществените мрежи множеството от любопитните си прекарвания по време на морската почивка. Освен суп предприемачът, който отглежда кошери с пчели, покара и скейтборд. „ Неоправдано кикотене зад кадър на Никол и Гала “, съобщи той във видеото за щерка си и жена си, а след това добави - „ Гледай прелест, гледай външност, просто желаех да дам кураж на детето “. В механа от Несебър се пуснаха дружно с дъщерята на тв легендата – Мари и нейният другар Константин, наследник на колежката й Джуджи. В ролята на фотограф пък влиза репортерката Зейнеб Маджурова. „ Ще пием по вино, нека не ме спре морски патрул “, споделя за наздравица Стефан.

За първи път на море заведоха детето си плеймейтката Златка Райкова и ексфутболистът Благой Георгиев. Това издаде русокоската, която се допита какво наложително би трябвало да вземе на почивката си във Facebook страницата „ Майките на София “. Към известния тим релаксиращи са още актрисите Йоанна Темелкова и фолкзвездата Преслава. „ Стягам се за първото море с моя левент на 10 месеца. Моля, споделете какво е належащо и значимо “, написа Русата Златка. Под обявата й редица нейни почитателки, както и членуващи в групата, споделиха своите наблюдения и опит. И до момента в който Райкова приказва за море, то други звезди се забавляват непосредствено от първа линия. Актрисата Йоанна Темелкова и обичаният й Мартин Гяуров са на море, а компания им прави синът им Филип. От плажа хубавицата продължава самодейността да чете лирика онлайн. Вълнуващи фрагменти със своята щерка пък споделя певицата Преслава – на морето тя е имала инцидентна среща и с откривателя й Милко Калайджиев. Носителката на влиятелните награди Мис България 2015 и Мис Планет 2016 Марина Войкова също е на море с първородната си щерка – Алегра. Снимки от морския престой хубавицата от Елин Пелин показа в Инстаграм. Двете дами са в компанията на щастливия баща и брачен партньор на Войкова – предприемача Давид Бонев, прочут и като някогашното гадже на актрисата Елен Колева. На качените снимки усещане прави фигурата на Марина, която е свалила всички насъбрани по време на бременността килограми.

Ники Илиев смени фотоси поради къмпинга на Диляна Попова. Актьорът и режисьор Ники Илиев е посетил за първи път къмпинга, на който от години върви моделката и актриса Диляна Попова. Това се е случило предходната година на път за мястото, където е възнамерявал да снима част от последния си филм „ Завръщане “. „ Бяхме отседнали на „ Градина “ и вечерта преди фотосите си направихме разходка из къмпинга и местността. Спокойствието, звездите, морският бриз – всичко беше извадено като от филм, а малко по-късно, дружно с другите двама продуценти на кино лентата – Башар Рахал и Богомир Грозев, посетихме и едно от заведенията в местността. На идващия ден отидохме до първичната локация, където трябваше да снимаме сцена от „ Завръщане “. Но магията я нямаше или най-малко не беше толкоз мощна. След къс размисъл взехме единомислещо решение да се върнем на „ Градина “ и точно там да заснемем нужните фрагменти. Снимахме до ранния следобяд, а след края на работния развой останахме на плажа, където се отдадохме на заслужена отмора. Тогава си споделих, че ми се желае да се върна там, този път за повече време, тъй като някак преоткрих мястото “, спомня си Ники Илиев. Самата Диляна Попова пък призна, че там е обичаният й плаж, а възприятието, което й дава, е просто несравнимо: „ Чувстваш се свободен и спокоен. А залезите... о, да, залезите! На доста малко места в света съм виждала толкоз красиви залези, колкото тези на „ Градина “. Щастлива съм, че детето ми прекарва летата там и има опция за същинско детство “.

Миро спи в къщата на публицист. Певецът Миро заведе обичаната си жена Ели на море в Гърция. Музикалната звезда показа, че е удовлетворен от споделеното време и издаде, че едно от нещата, поради които би се прибирал още веднъж и още веднъж, е вкусната храна. „ Десертът, поради който бих се прибирал, е на пръв взор непретенциозен оризов пудинг, само че с канелен сладолед в центъра на вулканично сива купа и скрити съкровища от кехлибарено жълти късчета печена ябълка и полупрозрачни капчици лимоново пюре - какъв брой значими са детайлите “, споделя изпълнителят, който издава, че мястото, в което се намира, е къщата, която създателят на “Александрийски летописи ” Лорънс Дърел е обитавал на острова. В Гърция е и Мис България Антония Петрова. Снимки от пътешествието с яхта из региона тя показа в обществените мрежи. „ Семейство Батинкови плаваме и ветроходстваме по архипелаг Спорадите! Стартирахме от Волос, през всички забавни точки в континенталната част на юг, до островите: Скопелос, Скиатос, Алонисос, Скирос и още доста необитаеми острови, до които може да се стигне единствено с яхта! Капитани Антония и Ивайло Батинкови “, пошегува се перничанката.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР