Актрисата Йоанна Темелкова влезе в статистиката за излекувани от коронавирус.

...
Актрисата Йоанна Темелкова влезе в статистиката за излекувани от коронавирус.
Коментари Харесай

Йоанна Темелкова пребори "гнусното животно" COVID - и се закани, ще дарява плазма!

Актрисата Йоанна Темелкова влезе в статистиката за излекувани от ковид. " След 12 дни битка с гнусното животно - СМАЗАХ Гражданско отделение! Остават още няколко, в които да си спомня какво може тялото ми ", написа тя в обществените мрежи. 

Виж още: Плеймейтка с апел: Да затворим всичко! Моника Валериева с тежък роман за Коронавирус действителността

Всъщност точно Йоанна Темелкова беше измежду известните българи, които изкараха приблизително тежко заболяването. Преди време тя написа, че е била " в пъкъла ". " Никога не съм изпитвала такива болки от болест. Аз съм от хората, които са боледували съществено броени пъти през живота си и смятах себе си за здрав и мощен човек ", акцентира актрисата. 

Но борбената Йоанна се оправи и с това предизвикателство. И в този момент се заканва - ще подари плазма, с цел да помогне на някого. " И моля към всеки, който е минал през това - дарете лек ", написа тя в обществените мрежи. 

Виж още: Дария Симеонова за Ковид-19: Преболедувах го леко, за 2 дни всичко беше минало

Любопитното в тази ситуация е, че половинката на Йоанна Темелкова, въпреки и преболедувал, не може да подарява плазма. Причината за това е, че няма позитивен тест за Коронавирус. Именно позитивният тест е наложителното изискване за даряване на плазма. А той не си направил, защото подобен бил съветът на персоналния му доктор след един негативен тест. 

Виж още: Джаферович с позитивен PCR тест, ето по какъв начин се усеща

Йоанна Темелкова е единствено една от многото известни българи и българки, които се срещнаха с ковид от първо лице. Нейни сътрудници, които към този момент се пребориха със болестта, са Владимир Пенев и Дария Симеонова.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР