Актрисата Яна Маринова стана жертва на виртуална измама. Нейна снимка

...
Актрисата Яна Маринова стана жертва на виртуална измама. Нейна снимка
Коментари Харесай

Яна Маринова пропищя от измама: Мошеници я направиха лице на чудодейна диета!

Актрисата Яна Маринова стана жертва на виртуална машинация. Нейна фотография е била открадната за подправена реклама на „ чудодейна “ диета за намаляване.

Киберизмамниците избрали фотография на Маринова, на която е с няколко кг по-закръглена и друга със слаба визия, резултат от „ невероятния “ режим, написа „ България Днес “.

Актрисата реагира със мълниеносен пост: „ Обръщам се към младите девойки - доста е значимо за една жена да умее, да се харесва такава, каквато е. Да не има вяра, че има потребност от този или оня способ за разкрасяване или намаляване, както се пробват да я убедят всеобщите изявления.

Вече сме в ерата, когато, нагледно казано всеки втори човек е coach, блогър, преподавател, наставник, и други, без да носи обществена отговорност за постъпките си. Дали ще те изложат като платят пост, с цел да изскача на всеки и да лъжат, че си споделил това или това, дали ще употребяват фотографията и името ти от ФБ, с цел да ти се подиграят, или ще се опитат да вменят на хората едноличното си мнение за дадена твоя позиция, извадена от подтекста на думите ти - вършат го, с цел да съберат лайкове и subscriber-и, това е задачата им. “
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР