Актрисата Яна Маринова разкри, че в живота й има тежка

...
Актрисата Яна Маринова разкри, че в живота й има тежка
Коментари Харесай

Яна Маринова: Мама си отиде от алкохол и хапчета!

Актрисата Яна Маринова разкри, че в живота й има тежка персонална драма. Красавицата споделя, че майка си отива от тъга поради алкохол и хапчета, които смесва с години, научи HotArena .

„ Бях на шест, когато татко ми изостави майка ми. Той беше наследник на посланик. Отначало всичко сякаш вървяло без спънки, до момента в който той не ни напусна. Мама рухна.

Обичаше го прекомерно мощно и не можа да преживее раздялата. Още по време на развода хвана чашката. Не можеше да спи и компенсираше тъгата с алкохол ”, споделя Маринова.

В следствие лекарите предписали успокоителни на родителката й, която постоянно ги смесвала с алкохол. За да я извадят от депресията се наложило да се намеси и бабата на Яна. В продължение на 30 години дамата се борила, дружно с внучката си, за живота и здравето на щерка си. Но не съумели да я спасят.

Заради рак на белите дробове майката на актрисата почива по време на фотосите на кино лентата „ Фамилията ”.
Заради разтърсената си душeвност тя не може и да се грижи дейно за нея.

„ Имаше дни, в които карах единствено на сухар, намазан с масло, а след това станах сервитьорка като ученичка, с цел да изкарвам някой и различен лев. Но все пак не упреквам мама. Тя ме учеше, че няма „ не мога ”. И щом желая, всичко мога. Сега си мисля, че искаше да направи от мен това, което тя не беше ”, споделя Яна.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР