Актрисата Яна Маринова направи потресаващо признание за личния си живот

...
Актрисата Яна Маринова направи потресаващо признание за личния си живот
Коментари Харесай

Яна Маринова с покъртително лично признание

Актрисата Яна Маринова направи потресаващо самопризнание за персоналния си живот по време не изявление с Мон Дьо. "Когато бях на 16 попаднах в графата на тъй наречените "жертви на домашно принуждение ", призна тя в ефира на Нова телевизия.

"Още от 12 годишна се мотаех по улиците и не можеха да ми заловен спатиите. Нормално бе, че попаднах в неприятна среда. На 16 се влюбих в най-готиното момче от квартала. Тогава попаднах в графата на "жертви на принуждение ". Не го претърпях изключително тежко. Заради навика си към високия адреналин го одобрявах като нещо забавно, което ми се случва. Всичко стартира с пестник. Това продължи 8-9 месеца. Най-накрая ме простреля. Не желая да го извиня, той беше просто ревностен. В страната беше обикновено да се стреля по улиците ", споделя Маринова.

"Той беше пил или взел опиати, започваше някаква параноя и избиваше в принуждение. Помня гнева — нещо, което е като животно и няма никакви думи или нещо, което да може да го укроти. Чисто физически беше по-силен от мен, а аз нямах достъп до оръжие да му отвърна. Знаех, че би трябвало да намеря метод да избягам. Като ме простреля в крайници ме остави в болница и избяга ", продължава историята актрисата, чиято детска фантазия била да стане воин, откакто осъзнала, че никой различен, с изключение на нея, няма да ѝ се притече на помощ и да я избави.

"Аз съм гърмеж — горещо тяло и студен мозък. Винаги съм желала някой да ме избави, само че като нямаше кой, взех решение сама да спася себе си ", призна актрисата.

"Преди се борех единствено за идната роля. Ходех на кастинги за всичко, с цел да мога да изразя капацитета си. Аз лице в лице проблеми с професионални актьори не съм имала. Те са били най-големите ми учители. Аз желая да съм част от тях. С "Привличане " в тези две години имах доста сложен интервал, тъй като трябваше да направя избор, който ми костваше доста. Ако в този момент не бях пробвала това, за което съм си мечтала, ще изпусна момента ", счита тя.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР