Актрисата Теодора Духовникова припадна по време на представление в Народния

...
Актрисата Теодора Духовникова припадна по време на представление в Народния
Коментари Харесай

Теодора Духовникова припада на сцената

Актрисата Теодора Духовникова припадна по време на зрелище в Народния спектакъл. Звездата играеше в постановката „ Ръкомахане в Спокан ”, когато ненадейно й прилоша и се наложи незабавно да я изнесат от театъра, научи HotArena .

Точно по време на сцената, в която връзват за парното Теди и сътрудника й Леонид Йовчев, на красивата актриса й прилошало. Колегата й незабавно усетил, че това не е режисирано от Явор Гърдев и мигновено я изнесъл на ръце зад кулисите, разкриват участвали на случая.

Оставали още към 15 минути до края на постановката, само че феновете по този начин и не видели финала . Лео излязъл след към 30 минути и оповестил, че представлението няма да продължи, за което се извинил.

От Народния спектакъл потвърдиха неприятния случай и оповестиха, че идващите две представления на пиесата падат от програмата. А тъкмо за превъплъщението си в ролята на Мерилин Теодора Духовникова получи през 2012 година Аскеер за поддържаща женска роля.

Като причина за припадъка от театъра показаха преумората на звездата . Теди съвсем не се спира–както в театъра, по този начин и със фотосите на новия сериал „ Дяволското гърло ”. А преди броени дни излезе и игралния филм „ Вездесъщият ”.

Въпреки че й е предписана отмора, Духовникова отхвърли да пада леглото и са почива. Само дни след случая тя показа фотография във Facebook, с която разгласи, че се връща още веднъж на работа.

„ Обратно в театъра!!! С Дарин Ангелов и Христо Петков. Братчета и сестриче. Малко се смеем, само че не ни е до смях. Трябва да се разделят тука едни милиони...работа сложна и много тревожна.... Пиесата е „ Лисичета ”, премиерата — през декември! ”, показа тя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР