Актрисата Таня Димитрова, популярна повече с гласа си от дублажа

...
Актрисата Таня Димитрова, популярна повече с гласа си от дублажа
Коментари Харесай

Таня Димитрова носи минижупи на 56 г.

Актрисата Таня Димитрова, известна повече с гласа си от дублажа в хитовите сериали „ Спасители на плажа ”, „ Ориндж Каунти ” и „ Спешно поделение ”, наподобява зашеметяващо въпреки че гони 60-те.

Онзи ден Силвия Сартори от сериала „ Забранена обич ” събра погледите на клиентите в дребен магазин за детски облекла в кв. „ Хаджи Димитър ”. Те с любознание оглеждаха известното от дребния екран лице и се чудеха от къде им е толкоз позната. Всъщност с изключение на с гласа си, Таня нашумя и като съвършената стопанка в телевизионна реклама на перилни препарати.
Актрисата се бе издокарала в минижуп, а късата й пола разкриваше стройните й крайници. Макар че е отгледала две деца, на нежната й фигура на манекен би завидял всеки измъчващ се с диети модел.

Таня се разноски из магазина и огледа изложените роклички и костюмчета. После отиде на касата, където бяха подредени кутиите с детски чорапогащници. Димитрова се поинтересува дали може да отвори една от тях, с цел да ревизира дали дава отговор на размера си. След като получи одобрителен отговор от продавача, Таня деликатно извади розов памучен чорапогащник, който бе за 3-4-годишно дете. „ Ще й стане ”, установи актрисата и го прибра в кутията. След това извади от чантата портмонето си и измъкна от него банкнота от 5 лв., с цел да заплати покупката си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР