Актрисата Танди Нютън се оплака, че американското движение за борба

...
Актрисата Танди Нютън се оплака, че американското движение за борба
Коментари Харесай

Не искат Танди Нютън в Time`s Up

Актрисата Танди Нютън се оплака, че американското придвижване за битка със половия тормоз Time`s Up не е поискало да я причисли към идеята. „ Заболя ме, тъй като започнах да приказвам за този проблем много години преди основаването на Time`s Up, което ми костваше значително функции. Не получих покана да се причисля към придвижването, тъй като в него са главно касови артисти, а аз не съм задоволително секси за това “, пожали се звездата от „ Хрониките на Ридик “.

Отговорът на Time`s Up не закъсня. От името на акцията приказва носителката на „ Златен глобус “ Джесика Частейн. „ Всеки е добре пристигнал в Time`s Up. Аз също не съм получавала покана, сама демонстрирах самодейността да оказа помощ, с каквото мога “, изясни актрисата.

Междувременно Time`s Up и #MeToo завладяват и кинофестивала в Кан. След като 82 дами, отпред с председателката на журито Кейт Бланшет, стачкуваха в името на половото тъждество в промишлеността, Салма Хайек прикани сътрудниците си от мощния пол да желаят по-ниски възнаграждения. „ Актьорите желаят толкоз огромни възнаграждения, че нищо не остава за актрисите. Ако бюджетът на кино лентата е 10 милиона и мъжът артист би трябвало да разбере, че в случай че желае 9.5 милиона, с цел да взе участие, ще е мъчно да има тъждество “, безапелационна е звездата.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР