Актрисата Сюзън Сомърс загуби битката с рака ден преди да

...
Актрисата Сюзън Сомърс загуби битката с рака ден преди да
Коментари Харесай

След 50-годишна битка с рака: почина звездата от „Стъпка по стъпка“ Сюзън Сомърс

Актрисата Сюзън Сомърс загуби борбата с рака ден преди да навърши 77 години, съобщава Page Six. Сюзън е умряла рано тази заран след 50-годишна борба с заболяването, оповестява дългогодишният й ПР Р. Кори Хей в публично изказване.

„ Сюзън си отиде в мир, вкъщи, заобиколена от брачна половинка си Алън, сина си Брус и най-близките си родственици. Тя се бореше с нападателна форма на рак на гърдата през последните 23 години. “

 Сюзан Сомърс

Снимка: Getty

Хей разкрива, че членовете на фамилията ѝ са били събрани в дома ѝ, с цел да отпразнуват 77-мия ѝ рожден ден, който е на следващия ден.

„ Но вместо това, те ще почетат забележителния ѝ живот и ще благодарят на милионите ѝ почитатели, които я обичаха и подкрепяха всеки ден “, добавя Хей.

Приятели на актрисата споделят, че тя е умряла в съня си, лежешком до любящия си брачен партньор Алън, който същата вечер ѝ е подарил подаръка за рождения ѝ ден.

„ Беше доста сантиментално. Подаръкът беше писмо, написано от Алън и опаковано в обичаната ѝ розова хартия. Тя умря в новия си хубав дом в Палм Спрингс, заобиколена от обичаните си хора. “

 Сюзан Сомърс Алън Хамел

Снимка: Getty

Трагичната вест идва по-малко от 3 месеца, откакто актрисата призна, че още веднъж се бори с рак.

Тогава Сюзън показа следното:

„ Живея с рак от 20-годишна. И всякога, когато се появи това малко дяволче, аз не преставам да го отклонявам. Правя всичко допустимо да не разреша на тази подла болест да ме управлява “, гласеше изказването ѝ.

„ Това е рецидив на рак на гърдата. Като всеки пациент с рак, когато чуете това извънредно, „ Върна се “, се открива дупка в стомаха ви. След това поставям бойната си екипировка и ходя на война. Това е познато полесражение за мен и съм доста корава. “

 сюзън сомърс

Снимка: Getty/Gulliver

За оправянето с заболяването през целия си живот 76-годишната актриса отдава заслуга на поддръжката от брачна половинка си Алън Хамел и децата им.

„ Моят рак е заболяване, което засегна цялото ми семейство и откакто ме удари в 20-те ми години, Алън и аз се сближихме още повече и всеки миг от всеки ден беше скъп. От над 42 години не сме прекарали даже един ден разграничени. Това е огромна изгода против моя рак “, споделяше тя.

Звездата от „ Стъпка по стъпка “ е диагностицирана с рак на гърдата, когато е на 50 години, а преди този момент се бори с рак на кожата на 30 и съумява да пребори две хиперплазии на 20.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР