Актрисата, сценарист и продуцент в най-новия български филм "Привличане" Яна

...
Актрисата, сценарист и продуцент в най-новия български филм "Привличане" Яна
Коментари Харесай

Яна Маринова с лична изповед за трудностите и ПРИВЛИЧАНЕТО в живота

Актрисата, сценарист и продуцент в най-новия български филм "Привличане " Яна Маринова гостува на Мон Дьо в "Събуди се " и описа за своя кариерен и житейски път, както и за последния си кино план.

"С "Привличане " имах доста сложен интервал, тъй като трябваше умишлено да направя избор, който може да ми коства доста. За да го осъществявам, ми трябваше цялото време и се постановяваше да отхвърлям доста планове, само че аз въпреки всичко се престраших - филмът излиза на 23 февруари по всички кина. "Привличане " е сантиментална комедия за битката за власт, другарствата, измените, любовта, упоритостите, желанието за триумф и какво ти коства това”, описа на Мон Дьо Яна Маринова.

"Филмът споделя за това какъв брой е значимо да следваш сърцето си, тъй като привличането не е единствено в любовта и в другарството, то е в избора на специалност, в това кой си в обществото. Продуцент съм на кино лентата дружно с Башар Рахал, а първичния сюжет разработвах в продължение на 7 месеца и Мартин Макариев и неговите сценаристи ми помогнаха да го създадем жизнерадостен. В "Привличане " аз нямам роля - играя себе си и споделям нещата, които желая на младите, на околните си и на детето си. Всички дейности във кино лентата са подчинени на дейностите ми в живота ", показа тя пред Мариян Станков - Мон Дьо.
 г
Какво още разкри Яна Маринова на Мон Дьо в "Събуди се " за живота си, домашното принуждение и кариерата, може да видите във видеото горе.

"Привличане " е шестият за по-малко от година и половина български филм, който се осъществя с поддръжката на NOVA и ще се популяризира в кината от "Лента " от 23 февруари тази година. В основните функции на новата българска лента, с изключение на Радина Боршош и Живко Симеонов, феновете ще видят Башар Рахал, Яна Маринова, Луиза Григорова, Койна Русева, Владо Пенев. Продуценти са Башар Рахал и Яна Маринова, а режисьор е Мартин Макариев. Сценарият е дело на Яна Маринова, Борислав Захариев и Георги Ангелов.
 г
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР