Актрисата Софи Търнър, позната на редовия зрител като Санса Старк

...
Актрисата Софи Търнър, позната на редовия зрител като Санса Старк
Коментари Харесай

Джо Джонас спасил живота на Софи Търнър

Актрисата Софи Търнър, позната на редовия фен като Санса Старк от фентъзи епоса „ Игра на тронове “, „ дължи живота си “ на своята половинка - Джо Джонас.

Когато химията сред двете звезди почнала да бушува, артистът декларирал на 23-годишната хубавица, че няма да се среща с нея, до момента в който тя не стартира да се харесва.

„ Бях във фаза, в която менталното ми здраве беше доста разтърсено.

Той ми сподели: „ Не мога да бъда с теб, до момента в който не започнеш да обичаш себе си. Не мога да претърпя да обичаш мен повече, в сравнение с обичаш себе си. По този метод той някак избави живота ми. “, описа актрисата пред сп. Sunday Time.

Причината Софи да изпадне в сходно състаяние е славата, която е придобила около присъединяване си в „ Игра на тронове “. Най-вече фактът, че феновете са обсъждали външния й тип.

„ Внезапно метаболизмът на всеки се забавя на към 17-18 години. При мен това беше документирано. Както и проблемите с кожата ми.

И хората ги разясниха. Изведнъж това беше всичко, за което можех да мисля. Почнах даже да си броя калориите. “, добави тя.

Софи отказала редица оферти за работа, тъй като се чувствала дебела. Стигнало се до там, че менструацията й прекъснала за интервал от една година. Тогава тя решила да стартира терапия.

Източник: Monitor
Снимка: Инстаграм
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР