Актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия зрител по света като

...
Актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия зрител по света като
Коментари Харесай

Санса покани Аря за шаферка на сватбата си

Актрисата Софи Търнър, по-известна на редовия фен по света като Санса Старк от Игра на тронове, предложения екранната си сестра Мейзи Уилямс за шаферка.

За учаситето си в сватбата на 21-годишната британка и артиста Джо Джонас чаровното миньонче издаде в изявление пред Radio Times, написа екран. На въпроса дали наддава за шаферка, Уилямс извика „ Аз към този момент получих ролята! “.

Тя издаде още, че планирането на сватбата ще стартира след края на фотосите на кървавата сага, чийто финален сезон ще излезе през 2019 година

„ Чакаме да приключат фотосите с цел да се заемем, само че мисля, че към този момент е разрешила на сърчицето си да се чуди и мечтае “, добави Мейзи.

Искрите сред Търнър и Джонас пламнаха през 2016 година, а решението си да се разходят до олтара те оповестиха с обява на идентични фотоси в Инстаграм предишния октомври.

„ Аз споделих да “, написа червенокосата хубавица под кадър, в който дланта ѝ почива върху ръката на американския тийн кумир. Естествено, цялата символика на посланието е събрана в луксозния ѝ пръстен, а първата звезда, която ги поздрави в обществените мрежи, бе братът на Джо Ник Джонас: „ Честито на брат ми и на бъдещата ми снаха! Обичам ви и двамата толкоз доста! “.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР