Актрисата СкарлетЙохансон изглеждаше като истинска богиня на церемонията по връчването

...
Актрисата СкарлетЙохансон изглеждаше като истинска богиня на церемонията по връчването
Коментари Харесай

Какво облякоха звездните красавици на наградите Еми

Актрисата Скарлет Йохансон изглеждаше като същинска богиня на церемонията по връчването на премиите Еми.

 
Красавицата беше избрала елегантна бяла рокля с надълбоко деколте. Свлечени ръкави, които разкриваха елегантните плещи на русокоската. Диамантени обеци допълваха визията Скарлет, която сияеше с необятна усмивка до приятеля си Колин Джост .
 Скарлет Йохансон и Колин Джост Скарлет Йохансон и Колин ДжостGulliver/Getty Images

За 70-ата гала по разпределяне на премиите Еми актрисата Дженифър Луис беше заложила на по-нестандартен за аления килим избор - суичър с марката " Найки ".-->
 Дженифър Луис Дженифър ЛуисGulliver/Getty Images
Тифани Хадиш бе по собствен личен метод като богиня в изработен по поръчка тоалет на дизайнера Прабал Гурунг. Тя бе поискала от Гурунг да ѝ помогне да уважи татко си с цветовете на знамето на Еритрея и дизайнерът не я разочарова.
 
Тифани носеше тоалет на райета в алено, жълто, синьо и зелено, а косата ѝ бе прибрана в нещо като конска опашка. Роклята ѝ бе реминисценция на сбирката на Гурунг, която бе показана на неотдавнашната Нюйоркска седмица на модата.
 
Ру Пол разговаряше с кореспонденти облечен в бял костюм с двуредно сако с марката " Калвин Клайн ", декориран с принт на изображение на Статуята на свободата в черно от Анди Уорхол.
 
Актрисата Иса Рей пък носеше направена по поръчка рокля в бебешко розово на дизайнерката Вера Уанг.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР