Актрисата Силвия Петкова ще се бори за оцеляване в новия

...
Актрисата Силвия Петкова ще се бори за оцеляване в новия
Коментари Харесай

Силвия Петкова поема по Пътят на честта

Актрисата Силвия Петкова ще се бори за оцеляване в новия български сериал „ Пътят на достойнството “. Поредицата ще се завърти в ефира на Нова тв през септември, а сюжетът ще наблюдава героинята на Петкова, която ще се изправи на крайници след убийството на брачна половинка си.

Кера и дребният ѝ наследник Мартин потеглят от Царево към София, като миграцията от дребния към огромния град ще е преплетена с контрастни страсти сред любовта и омразата, истината и лъжата, достойнството и измените. Сред главните тематики е и трансформацията на проведената престъпност от 90-те години в „ чист бизнес “. Главните функции са поверени на Петкова, Ивайло Захариев и 9-годишният Александър Спиров. Симеон Лютаков ще се разноски на екран с куфарчето на юрист, а Веселин Плачков ще блесне в ново амплоа. В „ Пътят на достойнството “ с присъединяване ще се разпишат още Галя Александрова, Любомир Петкашев, Благовест Благоев, Марияна Миланова, София Маринкова, Гергана Данданова и други.

"Смятам, че сериалът ще помогне на доста фенове да намерят пътя, изключително на младите, тъй като да отстояваш достойнството си, да отстояваш правилата си в действителност е едно от най-важните неща в живота. Много ми се желае посредством кино лентата да покажем, че тези неща към момента са живи, че те съществуват и че си коства човек да се бори за тях. “, съобщи продуцентът Магърдич Халваджиян.

Върху трагичната продукция работят четирима режисьори - Виктор Божинов, Димитър Коцев-Шошо, Александър Косев и Зоран Петровски. Сценарият е поверен на креативния тандем Милена Фучеджиева и Елена Иванова, които се въодушевяват от същинска история.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР