Актрисата Силвия Петкова, която стана всеобща любимка от тв сагата

...
Актрисата Силвия Петкова, която стана всеобща любимка от тв сагата
Коментари Харесай

Силвия Петкова побеля - slava.bg

Актрисата Силвия Петкова, която стана всеобща фаворитка от тв сагата „ Пътят на достойнството “, внезапно смени имиджа и безусловно побеля. За благополучие смяната в цвета на косата е умишлена и краткотрайна, а задачата – фотосите на нов музикален видеоклип.

Силвия е основно настоящо лице във визуализацията на песента Save Yourself на група Dayo. Васил Вутев (Soulization), Евден Димитров, Божидар Василев (TromBobby), Александър Захариев (Rawland) към този момент имат албум зад тила си, с който стигнаха и до Холивуд преди две години. Тяхна музика беше употребена в няколко от късите филми на кинозвездата Уил Смит които той снимаше за влога си в YouTube. Актьорът персонално е изискал право да включи песните на Dayo.

По новата си ария групата работят с английския актьор Alxndr London, а премиерата на Save Yourself е през днешния ден. Режисьор на клипа е Виктория Караколева, а оператор Росен Савков – екипът, който застана и зад видеото на българската представителка на Евровизия Виктория Георгиева – Tears Getting Sober.

Това не е дебют за Силвия Петкова пред камерата на музикален видеоклип. Припомняме, че единствено преди няколко месеца актрисата влезе в обувките на рок мацка за парчето Epilogue на родната супергрупа Hellion Stone.

Източник: Monitor

Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР