Актрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното

...
Актрисата Шарън Стоун сподели тайната, на която дължи перфектно изваяното
Коментари Харесай

Шарън Стоун разкри рецептата си за перфектна фигура


Актрисата Шарън Стоун показа тайната, на която дължи съвършено изваяното си тяло даже и на 59 години.

В изявление за "Ню Йорк Таймс" хубавицата разкри, че красивите й форми се дължат най-вече на постоянното й придвижване и изключително - тренировките й по пилатес.

"Тренирам постоянно пилатес, имам си и машина вкъщи. Понякога вървя и до фитнеса, където си върша кръгова подготовка според от настроението ми. А от време на време просто си пущам музика и танцувам, до момента в който не припадна. Определено обаче не съм човек, който ще тича на пътеката, зяпайки към някоя стена", сподели актрисата от "Първичен инстинкт".

Тонизираното тяло на Стоун е резултат и от режима й на хранене. Пред изданието тя споделя, че не се лимитира с нищо, само че въпреки всичко заобикаля потреблението на модифицирани храни, кофеин и алкохол, както и глутен, защото страда от цьолиакия.

"Не хапвам никаква модифицирана храна и не пия кофеинови питиета. Рядко пия и алкохол или газирано. Но пък по тази причина хапвам месо и черен шоколад. Когато ми харесва, прибавям захар в чая си. Ям като елементарен човек - когато съм гладна", съобщи тя.

Все отново актрисата упорства, че това, което я прави толкоз зашеметяваща на екран, не е изящната й фигура, а "красотата вътре в нея".

"За мен истината е в същинската вътрешна хубост. Необходимо е да следваш избрана философия или метод на живот, или религия, които да ти оказват помощ да намираш салдото в себе си. За мен това е будизма - това е нещо, което те връща още веднъж в центъра. Това е и ключът към безконечната младост и хубост - вътрешното чувство за форма и елегантност", добави тя. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР