Актрисата Шарън Стоун казва, че е била блокирана от приложението

...
Актрисата Шарън Стоун казва, че е била блокирана от приложението
Коментари Харесай

Блокираха профила на Шарън Стоун в приложение за запознанства

Актрисата Шарън Стоун споделя, че е била блокирана от приложението за запознанства "Бъмбъл " (Bumble), предава БГНЕС.

От онлайн платформата обявиха, че консуматори са докладвали профила на Шарън Стоун, защото сметнали, че е подправен. “Ало, "Бъмбъл ", изключвате ли ме?” попита в Туитър звездата от кино лентата "Първичен инстинкт " приложението, което дава отговор на търсещите романтика въз основа на местоположението.

От "Бъмбъл " настояват че към този момент са отблокирали акаунта на Стоун, с цел да може тя да се върне „ назад “.

“Доверете ни се, ние несъмнено ви желаеме в "Бъмбъл ", сподели Клеър О’Конър, шефка в приложението. Шарън Стоун стана известна през 80-те и 90-те години на предишния век, появявайки се в хитови филми като "Зов за завръщане ", "Казино ".

Една сцена във кино лентата от "Първичен инстинкт " от 1992 година стана нейна запазена марка, когато тя кръстоса няколко пъти краката си по време на разпит. Само че огнената Шарън беше с къса бяла рокля и без бельо… Актрисата се е омъжвала два пъти – първо за продуцента Майкъл Грийнбърг, а по-късно журналиста Фил Бронстайн, с който се разведе през 2004 година.

Стоун приказва обществено в предишното за запознанства. През 2014 година тя сподели, че е "на разположение за запознанства ".

По време на токшоу предходната година тя сподели на водещия Джеймс Кордън и другия посетител Елтън Джон какво търси у един мъж.

"Харесвам ги високи ", сподели тя.

"Надявам се, че ще намерите вашата половинка”, сподели О’Конър на Стоун, откакто "Бъмбъл " отблокира акаунта ѝ.

"Бъмбъл " е приложение за запознанства, което свързва потребителите, които търсят романтика, другарство или нещо сред тях.

Потребителите могат да филтрират кого желаят да срещнат съгласно пол, възрастов диапазон и дистанцията, на което са подготвени да пътуват. Ако двама консуматори “се харесват” един различен, те “съвпадат” и могат да стартират връзка.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР