Актрисата Шанън Дохърти е направо неузнаваема. Звездата от Чародейки даде

...
Актрисата Шанън Дохърти е направо неузнаваема. Звездата от Чародейки даде
Коментари Харесай

Помните ли я? Шанън Дохърти от "Чародейки" неузнаваема (Снимки преди и сега)

Актрисата Шанън Дохърти е напряко неузнаваема. Звездата от " Чародейки " даде неотдавна ново изявление, в което говореше за ролята си в сериала. Феновете обаче бяха по-впечатлени от външния й тип, а не толкоз от свадите с колежката й Алисия Милано.

Според Шанън, Алисия се е пробвала да я уволни от сериала и това бе доказано от колежката й Холи Мари Комбс. Двете неотдавна организираха общ подкаст, в който направиха и други избухливи изказвания. По думите на Дохърти, Милано я е изгонила от продукцията и е наела на нейно място Роуз Макгоуън. Колежката й обаче отхвърли обвиняванията, заявявайки, че това са злобни изявления по нейн адрес.

" Те двете просто се пробват да ме злепоставят. Нямам нищо срещу тях ", съобщи Милано във връзка дейностите на двете й колежки. Самата Алисия твърди че е доста отдадена на работата си и не се интересува от остарели вражди.

Дохърти, която се бори с рак в четвърти стадии, обаче излезе на ярко и съобщи, че няма да си мълчи. Особено във връзка с колежката си. " За мен е значимо да кажа истината. Особено в този момент, когато всеки ден е битка за мен. Важно е да се знае истината ", прибавя тя.

Зрителите обаче са потресени какъв брой е изменена звездата. И то освен от лечението. Шанън явно се е подлагала и на хирургически интервенции по отношение на външния си тип, защото наподобява още по-променена. Особено образно. И няма нищо общо с дамата, която беше преди. И даже това, че е единствено на 51 години не й оказва помощ.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР