Актрисата Саня Борисова ще бъде част от предстоящия сезон на

Актрисата Саня Борисова ще бъде част от предстоящия сезон на ...

Актрисата Саня Борисова хваща мотиката във "Фермата".


Актрисата Саня Борисова ще бъде част от предстоящия сезон на "Фермата". Петото издание тръгва тази есен по bTV и ще продължи три месеца. По традиция голямата награда ще бъде 100 000 лева.

36-годишната актриса, която отскоро се изявява като сценарист и режисьор, изгрява през 2008 г., когато дебютира с главна роля в телевизионен сериал. Следват няколко успешни филма у нас, на големия екран си е партнирала със световноизвестни актьори като Микеле Плачидо и Гари Дърден.

Тя попадна под прожекторите и с раздялата си с режисьора Ники Илиев, след като дълги години бяха тандем в живота и на сцената.

"Впускам се в това начинание с позитивни намерения. Вълнувам се и се надявам да изживея приятни емоции, да науча повече за себе си и да опозная нови и интересни хора", заяви Саня.

Тя се определя като умерен човек, който води здравословен начин на живот – не яде месо и изкуствени храни, не е почитател на нощния живот и алкохола. От две години тя се е посветила на древното китайското изкуство тай-чи, което я зарежда с енергия и поддържа духа и тялото й здрави. Бойният спорт я вдъхновява да напише първия си сценарий за фентъзи филм, който завършва това лято и няма търпение да реализира.

"Не съм нахъсан състезател, но ако някой ме предизвика на дуел, ще дам най-доброто от себе си. За мен голямата награда е самото ми участие в тази игра", разкрива актрисата и признава, че се намира в етап от живота си, който я подтиква да преживее нещо ново, различно и обогатяващо.
По публикацията работи: Александър Попов

Източник: dnes.bg