Актрисата Саня Борисова разкри, че най-голямото предизвикателство след дълга връзка

...
Актрисата Саня Борисова разкри, че най-голямото предизвикателство след дълга връзка
Коментари Харесай

Саня Борисова: приятелските отношения след дълга връзка са по-здравословният вариант

Актрисата Саня Борисова разкри, че най-голямото предизвикателство след дълга връзка е хората да отрият мястото, на което се схващат, както и да си простят.

Актрисата, която неотдавна се раздели със брачна половинка си режисьора Ники Илиев, показа в " На кафе ", че за нея " при всички случаи другарските връзки след дълга връзка са по-здравословният вид. "

" Въпросът е дали хората могат да го реализиран, тъй като това не е лесна задача. Според нея най-голямото предизвикателство в подобен миг е " да откриете мястото, където се разбирате и там да се срещате. Да си простите ", добави тя.

Семейството на Саня е разграничено в разнообразни краища на света. Баща ѝ живее в Италия, майка ѝ живее в родния град на Саня - Видин, а сестра ѝ - в Дубай.

Сестрата на Саня е инфлуенсър. " Те са вдъхновители. Мисля, че е доста готино и занапред и при нас това се развива ", сподели Борисова за тази нова специалност, която от ден на ден навлиза.

Борисова се е съсредоточила сега върху тай-чи и е засилила тренировките, тъй като ще има героиня, която е по-бойна. В живота актрисата сподели, че може елементарно да увеличи звук, само че е схванала, че това не е потребно нито за нея, нито за другите и по тази причина употребява този метод най-вече в изкуството.
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР