Актрисата Саня Борисова показа умения на нинджа във Фермата: Нов

...
Актрисата Саня Борисова показа умения на нинджа във Фермата: Нов
Коментари Харесай

Саня Борисова като нинджа на дуела във „Фермата“

Актрисата Саня Борисова сподели умения на нинджа във „ Фермата: Нов свят “.

Хубавицата, която от началото на присъединяване си в риалитито бе титулувана за най-скучния и ленив състезател в тима на чорбаджиите, показва неподозирана сръчност в елиминационния двубой с детската учителка Маргарита.

Първият женски конфликт в пети сезон на шоуто стартира с играта „ Прашки и камбанки “, в която Борисова с щур шанс и доза комедийни детайли съумя да поведе с 1:0. Упражненията по тай чи и багуа обаче си споделиха думата в идващото предизвиактелство, в което със съперничката й трябваше да наредят домино върху  движеща се греда, стъпвайки през дупките на скачена за нея мрежа. Саня сподели изумителен фокус и прелест и доминото й се събори като по конец, с което закова с резултат 3:0.

Както в никакъв случай до в този момент тимът й я поддържаше безусловно във всяка крачка към заветната победа. „ Много желая Саня да завоюва, тъй като тогава ще стане фермер на седмицата и е дала обещание да си създадем вечер на маската за лице “, чистосърдечно призна Мариана Маринова. Журналистът-патриот Ивайло Шопски, който от ден първи натякваше на Саня, че стои повече пред огледалото, в сравнение с в обора, грееше от горделивост от представянето й досега. „ Тя ни слушаше, бяхме й като отдалечено – „ стоп, тръгни, забави “, отсече притежателят на първото пътуващо читалище у нас.  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР