Актрисата Саня Борисова и треньорът на звездите Сами Хоссни бяха

...
Актрисата Саня Борисова и треньорът на звездите Сами Хоссни бяха
Коментари Харесай

Саня Борисова натирена в обора на „Фермата“

Актрисата Саня Борисова и треньорът на звездите Сами Хоссни бяха определени за ратаи в тима на чорбаджиите във  „ Фермата: Нов свят “ , разбра HotArena .

Като фермер на седмицата софтуреният милионер Митко Караиванов реши да прати точно тях в обора, където ще разделят сламена постелка с най-ароматните съквартиранти -  овците.

„ Няма да сгреша, в случай че кажа, че имаме най-красивата двойка ратаи от старта на шоуто до в този момент “, разгласи водещият Андрей Арнаудов. Като ратаи Саня и Сами ще правят най-черната работа в стопанството, първата им задача за деня е да създадат закуска и да седнат на масата чак откакто всички се нахранят. „ Имам огромен боязън от дуелите и избирам да мина първо през ратайска борба, вместо да ида непосредствено на двубой. Не съм взела участие в никакви надпревари и нямам концепция какво да чакам от себе си “, призна Борисова.

За деветте си дни във „ Фермата “ тя се научи да лепи плочки, да реди и измазва тухлена стена и да разпознава множеството билки в градината. Бившата муза на режисьора Ники Илиев съумя да си навлече гнева на журналиста родолюбец Ивайло Шопски. Той я упрекна, че обръща прекомерно огромно внимание на външния си тип и не способства с нищо към работата в стопанството. Преди да бъде набедена за секссимвол на „ Фермата “ актрисата получи друга не толкоз ласкава купа от съотборника си Иван Милин. „ Ти си най-скучната тука, към тебе няма кой даже да избухне! “, отсече татуираният предприемач от Разлог.     
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР