Актрисата Саня Борисова е първият популярен участник, който ще се

...
Актрисата Саня Борисова е първият популярен участник, който ще се
Коментари Харесай

Саня Борисова ще се бори за мястото си във Фермата

Актрисата Саня Борисова е първият известен участник, който ще се бори за оставането си във „ Фермата: Нов свят “.

В събота вечер тя ще излезе на Арената против учителката Маргарита Христова от тима на сиромасите в първия женски двубой от началото на сезона.

До избора на Саня за първи дуелист се стигна откакто тя и Сами Хоссни изгубиха ратайската борба за имунитет при двубой с ратаите от тима на бедните Тихомир Рангелов и Силвия Митова.

След провалянето им фермерът на седмицата при чорбаджиите - софтуерният инженер Димитър Караиванов, реши да прати на дуел нежната актриса под претекст, че мъжете в тима са малцинство и не може да си разреши да изгуби мощен състезател като Сами.

Той въпреки всичко призна, че част от решението му се корени и в персоналното му наблюдаване, че Саня се грижи повече за външния си тип, в сравнение с за фермата.

Караиванов стимулира съотборничката си да мисли за идния двубой като опция да затвори устите на всички, които я подценяват и непрестанно й натякват, че не работи наедно с другите.

Известната актриса одобри задушевно решението и с наслада напусна обора на чорбаджиите, с цел да се приготви за дуела. „ Ратайската работа е извънредно тежка. Минах през страховит стрес. Няма да дремя в обора и няма да сготвям за 10 души по 4 пъти дневно. Най-неприятно бе доенето на овцете, тъй като са пъклен мръсни ", показа тя.

Като първи дуелист Саня бе поканена от водещия Андрей Арнаудов при сиромасите, с цел да уточни конкурент измежду дамите. Изборът й се спря на детската учителка Маргарита. „ Всички други тук са спортисти, с теб най-малко имам някакъв късмет “, аргументира се актрисата.

„ Едва ли ще се изненадам от нейните благоприятни условия, мисля, че съм по-добра. Ще печеля този двубой “, сбито разяснява Маргарита. Като втори дуелист тя получи правото да разпредели точките във всяка от игрите по време на дуела в събота вечер.

В дните преди конфликта на Арената, Саня се готви за физическите борби с тренировки по багуа – китайско бойно изкуство, което е нейно занимание отвън шоуто и оказва помощ за добра централизация. Упражненията й работят като антистрес терапия, след седмицата й като аргатин в стопанството на чорбаджиите, през която тя бе оповестена за най-мързеливия участник в тима на чорбаджиите.

След избора на седмични дуелисти при сиромасите пристигна време за заслужена отмора.

Мъдрецът на сезона Орлин Горанов ги изненада с посещаване, музикално осъществяване и стомна вино край лагерния огън. Поп легендата провокира сълзи в очите на участниците с песента „ Кога зашумят буките “, след което описа мистериозната история на създателя на хайдушкия епос за Костадин Войвода.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР