Актрисата с германски произход, която придоби световна слава след участието

...
Актрисата с германски произход, която придоби световна слава след участието
Коментари Харесай

Вилма Елес се завърна на екран

Актрисата с немски генезис, която закупи международна популярност след присъединяване си в фамилната драма “Времето лети”, се включва със особено присъединяване в новите епизоди на най-гледаната сега в Турция сантиментална комедия “Новата булка”. В хитовия сериал на ShowTV Вилма пресъздава облика на Хелга, като финалът на втория сезон на поредицата е на 9 юни.

Вилма Елес стана известна у нас със сериала „ Времето лети “, където изигра ролята на неприятната холандка Каролин. Всъщност актрисата е немкиня. Родена е на 18 октомври 1986 година в Колоджн, Германия и е второто измежду общо петте деца в фамилията.

Започва актьорската си кариера, когато е едвам на 16 години, с дребни функции в немските театри. Когато е на 19, играе във кино продукции, като общия им брой все още е над 20.

През 2010 година получава предложение за присъединяване в турската фамилна драма “Времето лети” – ролята на любовницата на капитан Али (Еркан Петеккая), която съсипваща фамилията му. Първоначално тя не знае турски и учи репликите си наизуст, без да знае какво приказва, макар, че знае три езика – своя майчин немски, британски и френски. По-късно стартира да взима уроци по турски и по този начин последователно го научава.

Освен в телевизионни и кино-продукции, Вилма взе участие и в доста рекламни клипове на разнообразни компании, ставайки и рекламно лице на някои от тях, като несъмнено цялата си международна известност печели точно след присъединяване си във “Времето лети”.
 Актрисата с децата си Актрисата с децата си
“Въпреки, че към този момент мога да повеждам диалози на турски, аз не преставам да отивам на уроци, с цел да се модернизирам докрай”, споделя актрисата и твърди, че към този момент усеща Турция като своя втора татковина. “Истанбул завладя сърцето ми и към този момент го усещам като собствен втори дом. На което и други място да отида, постоянно се връщам в този град, не знам с какво, само че притегля пъклен доста и прави всеки, пристигнал да живее в него, собствен пленник, пленник на хубостта, античността, уютността”, споделя в изявление актрисата.

Освен заслужена известност, в Турция Вилма Елес откри и огромната си обич. Омъжи се за локалния предприемач Керем Джогюш и роди първите си чеда на 22 юли 2015 година – близнаците Мелоди Евита Вероника и Милат Аристо Керем. Изкусителната германка, избра да даде живот на децата си в Чикаго. Това се случи, откакто сериала „ Времето лети ” към този момент е бе направила суперзвезда в Турция и страните, в който той бе излъчен. Блондинката претърпя уморително пътешестване над Океана и траяло тридесет часа раждане, което в последна сметка завърши с бързо цезарово сечение.

Няколко месеца по-късно актрисата показа, че има няколко оферти да се снима в турски сериали и филми, които сега разисква. “Ако всичко върви добре, публиката ще ме видите още веднъж в негативна роля. Честно казано, омръзна ми героините ми да са неприятни, само че уповавам се някой ден да ми предложат и позитивна роля”, изрази вяра актрисата.

Обитава голям апартамент в Истанбул


Днес германката живее в апартамент наоколо до подземното метро в мегаполиса Истанбул, известно като Tünel. Репортерите, снимали в дома ѝ, бяха посрещнати от нейната домашна фаворитка – котката Джаз. Вилма ги приветства с емблематичното си “Hoşgeldiniz” (“Добре дошли”) със мощно изразен акцент.

От терасата на жилището се разкрива страхотна панорама към Бейоулу – един от кварталите в европейската част на Истанбул. Вилма споделя, че от първия път, когато пристигнала в града, се влюбила в него и изключително в тази негова околност, тъй като я зарежда с доста хубава сила.

“Принципно ставам доста рано и първата ми работа, щом се събудя, е да изпия чаша билков чай. Вечер си лягам най-късно към 01.00 часа”, споделя тя. Типично в немски жанр, Вилма се стреми да оползотвори всяко кътче в дома си, който е огромен 400 кв. м. и има таванско помещение, огромен хол и кулоар, пет стаи, две бани и кухня. Запалена е по минималистичния жанр на обзавеждане и точно поради това в дома й няма нищо излишно. Обожава декорациите от камъни сваровски и най-много ангелчетата си. Любимият й цвят е лилаво и неслучайно огромна част от мебелите в жилището ѝ са в тази гама.

Освен актриса тя работи и като модел – дефилира на седмиците на модата в Берлин, Шанхай и Париж, а от две години има своя дизайнерска линия за турската марка Adil Isik.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР