Актрисата с български произход Нина Добрев стана известна в цял

...
Актрисата с български произход Нина Добрев стана известна в цял
Коментари Харесай

Искате да приличате на Нина Добрев? Ето как красавицата извайва фигура

Актрисата с български генезис Нина Добрев стана известна в целия свят с помощта на основната роля в телевизионния сериал „ Дневниците на вампира “. Оттогава тя е под лупата на почитатели и медии.

Това засегна освен персоналния живот на Нина (тя стартира любовната си история с Иън Съмърхолдър на снимачната площадка, а след това двамата се разделиха), само че и външния ѝ тип.

В един миг Добрев попадна в полезрението с наднормени килограми. Но пък тя е отличен образец за това по какъв начин желанието, мотивацията и оптимизмът могат да оказват помощ за смяна към по-добро.

Как стигна до съвършените ограничения? Преди година актрисата стартира да сърфира, съчета тренировките във фитнеса и с други спортове. И през днешния ден може да се похвали с една от най-перфектните фигури в Холивуд. И стимулира милиони девойки да реализират идеалната физическа форма.

В началото на седмицата тя пусна кадър в обществените мрежи в наследник бански, който единствено акцентира изкусителното ѝ тяло, написаха в dnes.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР