Актрисата Робин Райт се омъжи за Клеман Жироде, мениджър за

...
Актрисата Робин Райт се омъжи за Клеман Жироде, мениджър за
Коментари Харесай

Сватбени камбани за звездата от „Къща от карти“ Робин Райт?

Актрисата Робин Райт се омъжи за Клеман Жироде , управител за връзките с ВИП клиенти в " Сен Лоран ", заяви Контактмюзик.
 
Френският Vogue написа, че церемонията е била в стеснен кръг в петък, във Франция . Актрисата е упорствала тя да е скромна. Информацията не е доказана публично нито от Робин Райт , нито от Клеман Жироде , само че дъщерята на актрисата Дилън Пен разгласява в Instagram видео от сватбено празненство във Франция.  

A post shared by (@iamdylanpenn) on Aug 12, 2018 at 3:07am PDT
Двойката пазеше любовта си надалеч от любопитните погледи , само че феновете на актрисата заподозряха годеж още предходната година, когато видяха пръстен на ръката ѝ.
 
Робин Райт беше омъжена за холивудската звезда Шон Пен от 1996 година до 2010 година Те имат две деца - Дилън на 27 години и Хопър - на 25.
 
Актрисата нееднократно е казвала, че разводът за нея е бил " унищожителен ". След раздялата си с Шон Пен тя имаше връзка с артиста Бен Фостър , само че двамата се разделиха през 2015 година
 Робин Райт наскоро показа, че е била сюрпризирана от обвиняванията в полов тормоз против сътрудника ѝ от Къща от карти Кевин Спейси Робин Райт наскоро показа, че е била сюрпризирана от обвиняванията в полов тормоз против сътрудника ѝ от „ Къща от карти “ Кевин СпейсиGulliver/Getty Images-->
Робин Райт наскоро показа, че е била сюрпризирана от обвиняванията в полов тормоз против сътрудника ѝ от сериала " Къща от карти " Кевин Спейси . Тя обаче призна, че са общували единствено на снимачната площадка.
 
" Наистина не го познавам като човек. Познавах невероятния експерт ", изясни тя. 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР