Актрисата Рийз Уидърспун е щастлива майка. Нейният син - Дийкън

...
Актрисата Рийз Уидърспун е щастлива майка. Нейният син - Дийкън
Коментари Харесай

Какво се случва със сина на Рийз Уидърспун

Актрисата Рийз Уидърспун е щастлива майка. Нейният наследник - Дийкън Филип, е към този момент пораснало момче, навършило своите 18 години. Което, освен това, приключва междинното си обучение. И както се поставя за случая, отбелязва събитието с абитуриентски бал.

По случая, Дийкън показа поредност от фотоси в своя Instagram профил, в които театралничи в моден типичен костюм. Впечатление прави и розовото цвете, което е избрал да закачи на ревера си, поради което майка му оставя коментар, с който напълно поддържа избора му.

На останалите фотосите той е в компанията на татко си Райън Филип и свои другари и съученици - с които евентуално се приготвя за идните учебни танци.

На Дийкън в действителност не му е толкоз мъчно да театралничи пред камерата, защото той към този момент има прочут опит в света на модата. През декември 2021 година той беше модел към новата линия облекла на Бионсе за Adidas, озаглавена " Halls of Ivy ".

И макар че известните му родители се развеждат а през 2008 година, те постоянно поддържат своя наследник. През октомври 2021 година Рийз и Райън се събраха, с цел да отпразнуват значимия за Дийкън 18-ти рожден ден.Тогава те разгласиха фотография, на която тримата театралничат и към която написаха: " Честит рожден ден на нашия прелестен, интелигентен, надарен и грижлив наследник. Ти си същинска светлина в този свят и имаме необикновен шанс, че сме твои майка и баща. "

Рийз Уидърспун и Райън Филип се срещат за първи път на празненство за 21-вия рожден ден на сктрисата. Малко по-късно те към този момент са двойка и подписват брак през 1999 година Освен сина си Дийкън, имат и по-голяма щерка Ейва, напомня Hollywood Life.

През 2006 година се разделят на фона на слуховете, че Райън изневерява на Рийз, нещо, което той неведнъж обществено отхвърля.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР