Актрисата Рейчъл Грант се включи по скайп от Ню Йорк

...
Актрисата Рейчъл Грант се включи по скайп от Ню Йорк
Коментари Харесай

Ексклузивно по БТВ: Актрисата Рейчъл Грант разкри ужаса, който преживяла в хотелска стая в София

Актрисата Рейчъл Грант се включи по скайп от Ню Йорк в предаването „ Тази заран ” по БТВ и описа по какъв начин е станала жертва на сексуалано посегателоство от страна на Стивън Сегал.

``
рекламаЕто каква разкри тя пред Дияна Любенова:

„ Снимахме филм със Стивън Сегал и за една от сцените влязохме в спалнята му.  На стола против него стоях аз и режисьора.

Снимахме две-три подиуми. Тогава Сегал сподели на режисьора да излезе и ми призна, че желае да ме опознае по-добре. Останах сама с него в стаята му несъмнено към час, плюс, минуси 10 минути. Много говорихме, за бойни изкуства, филми и така нататък Но в тези диалози по нищо не личеше какво ще последва.



След това ме помоли да си смъква горнището. Аз му отговорих, че не желая да го върша и му отхвърлих. После ме помоли да седна на леглото и да ми направи масаж, не се съгласих. Той седна зад мен и стартира да ми масажира раменете. Изправих се, отидох към прозореца и гледах на открито. И когато стана извънредно и неприятно, той се приближи към мен, смъкна ми горнището и ме оголи от горната страна. Това за мен бе извънредно неприяно. Много се засрамих, помолих го да не го прави, доста ме беше позор. И след това съумя да ме бутне на леглото и да ме смъкна. Бях легнала, не можех да се изправя. Накрая се разплаках, когато ми сподели, че ще ми покаже интимните си елементи. В този миг се изправих от леглото, сложих си горнището, а той си оправяш панталоните. Бях разочарована и наранена. Разплаках се и тогава той спря, и ми се извини. Бях толкоз разочарована, хрипах, гримът се стичаше по лицето ми и се разма на ръцете ми.

Не се усещах добре. Отворих вратата, погледнах на открито, погледнах режисьора, той ме погледна и излязох. Опитах се, доколкото е допустимо да се овдадея, само че доста ме беше позор да подкрепям някакъв естествен тип. Личеше си, че не беше положително ситуацията.

Дали режисьорът е знаел какво ще стане и за какво ме е оставил вътре? Не съм го мислила, още не гомисля, има възприятие, че не е знаел какво е ставало вътре. Сега, като с помисля, режисьорът също не се усещаше добре  и на него му беше гузно.

Как този случай повлия на живота и кариерата ми? Бях смутена за дълто време, беше ме боязън някой да не разбере, никой не желаех да знае.

Защо след години го споделям и за какво някои хора се съмняват, че е истина? Това е една аргументите, заради която се чудех дали да приказвам. Хората изкараха лъжкини всички други актриси, които се оплакаха от сходно нещо преди мен. Затова се чудех за какво в този момент да го споделям, откакто се е случило толкоз от дълго време, и разбирам тези дами от промишлеността, които са се чувствали по този начин, както аз. Много е мъчно такова нещо да се показа в този моменн. Аз съм го претърпяла, само че нямаше причина да го повдигна обществено. Когато през октомври, обаче излязоха нескрито сходни истории, стана ми жалост за дамите, по какъв начин хората ги подлагаха на критика. Вероятно същото щеше да се случи и с мен, само че несправедливото отношение към тези дами, ме накара и ме подтикна аз да кажа истината. Дори през октомври, обаче не можех да я кажа, нещо ме възпрепятстваше. Не знам дали тези неща са загадка на Холивуд, само че с толкоз доста хора съм работила, стотица, двеста, на всички места по света и с множеството от тях съм имала приятни преживявания. Искам да се знае, че това не се случва на всяка снимачна площадка. Това в действителност бе вторият подобен случай, когато нещо сходно ми се  случвало, само че първия няма да го споделя.

Казвам всичко това, с цел да оказа помощ на такива дами, които са потърпевши, да съберат храброст да го кажат, и споделят историята и случилото се. Те имат право да го създадат и споделят, с цел да се замислят посегателите дали би трябвало да го вършат. Ако на една жена най-малко съм помогнала с моите самопризнания, ще се веселя.

Какво бих споделила в този момент на Стивън Сегал? Много мъчно ще ми е. Труден въпрос. Бих желала да му кажа, че му прощавам, бих желала да имам вяра, че мога да го направя. ”

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР