Актрисата Рене Зелуегър сподели, че се е почувствала отговорна да

...
Актрисата Рене Зелуегър сподели, че се е почувствала отговорна да
Коментари Харесай

Рене Зелуегър и Джей Ло в центъра на събитията в Торонто

Актрисата Рене Зелуегър показа, че се е почувствала виновна да пресъздаде облика на починалата холивудска икона Джуди Гарланд допустимо най-автентично във кино лентата " Джуди ", показан на кинофестивала в Торонто и приветстван възторжено от публиката, съобщи Ройтерс.
 
" Джуди " на режисьора Рупърт Гулд наблюдава интервал от живота, в който екранната легенда се бори със здравословни проблеми. Гарланд умира на 47-годишна възраст в Лондон през 1969 година от инцидентна свръхдоза медикаменти.
 Рене Зелуегър Gulliver/Getty Images
По време на фотосите за продукцията Рене Зелуегър, известна като методова актриса, остава в ролята на Джуди Гарланд даже след снимането на сцените, което дава опция на останалите членове на актьорския състав да се потопят в света на холивудската икона. Фин Уитрок, който играе петия и финален брачен партньор на Гарланд, Мики Дийн, споделя, че когато е видял за първи път Зелуегър в облик, не е могъл да я познае.
 
Превъплъщението на Рене Зелуегър като Джуди Гарланд получи позитивни мнения от фестивалната аудитория и рецензия. " Рене е идеална, тъй като е страхотна актриса, само че също така пее, занимателна е и има огромно сърце ", не пести похвалите си и режисьорът Рупърт Гулд. Филмът " Джуди " излиза на екран в Съединени американски щати на 27 септември.-->
 Дженифър Лопес Gulliver/Getty Images
Едни от най-хубавите мнения в кариерата си като актриса получи и певицата Дженифър Лопес, която извършва ролята на стриптийзьорката ветеранка Рамона в показания на кинофестивала в Торонто филм " Да свалиш Уолстрийт ". Компания на Лопес на пилона и в схемата за източване на пари от брокери на " Уолстрийт " вършат Констанс Ву, Кеке Палмър, Лили Райнхарт, Карди Би, заяви Асошиейтед прес. Филмът " Да свалиш Уолстрийт " на режисьорката Лорийн Скафария излиза на екран в Съединени американски щати на 13 септември.
 
С всяка последваща роля артистът Даниъл Радклиф от ден на ден се отдалечава от облика, направил го прочут - на момчето вълшебник Хари Потър, означи Франс прес. Поредното друго преобразяване на 30-годишния британец е във кино лентата " Guns Akimbo " на режисьора Джейсън Лий Хаудън, показан предпремиерно на кинофестивала в Торонто.
 Даниъл Радклиф Gulliver/Getty Images
В продукцията Даниъл Радклиф играе елементарен млад мъж, чийто живот се прекатурва наобратно, когато се оказва в ролята на актуален гладиатор в смъртоносна игра, снимана за консуматори на интернет уебсайт със податливост към принуждение.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР