Актрисата Рая Пеева отрече спекулациите, че е зарязала гаджето си

...
Актрисата Рая Пеева отрече спекулациите, че е зарязала гаджето си
Коментари Харесай

Рая Пеева: Няма да зарежа Явор, надявам се да се оженим! - slava.bg

Актрисата Рая Пеева отхвърли спекулациите, че е зарязала гаджето си Явор Бахаров. Звездата е безапелационна, че двамата остават дружно и са си по-близки от всеки път.

„ Стоя компактно зад Явор, не сме се разделяли, няма и да го направим”, безапелационна е тя.

Красавицата и артистът са дружно към този момент три години, а бурната им връзка нееднократно е била във фокуса на публичното внимание. Минали са през кавги, спорове, разногласия и прочие драми, само че въпреки всичко остават дружно.

Актьорът обаче може да я остави за много време сама, защото му следва дело за шофиране в несъответстващо положение. Това не е първо нарушение на артиста, който бе заловен да кара под въздействие на опиати в Банско, на 8 февруари тази година. На място дрегерът отчел и 1,3 промила алкохол, като това не е първо нарушение на звездата.
И макар че го заплашва затвор и сериозна присъда, Рая остава до него.

Двамата се познават от 15 години, като са гаджета от три.

„ Всъщност е обич като обич, като при всички останали. Е, може би малко като по филмите, тъй като се случи изневиделица”, споделя тя.

Тривиално или не, само че с Явор се срещат около кучето му. Рая първо се среща с домашния му любим, а след това и с артиста. Двамата се оказват в една компания, стартират да движат дружно и последователно стават другари. В един миг вземат решение да излязат на среща и нещата посред им се получават.

„ Решихме да пробваме и то взе, че се получи, нека да си остане така”, пожелава си Пеева.

Двамата заживяват под един покрив, а нещата не престават да бъдат като по филмите. Често канят посетители, за които и двамата готвят, а всяка заран имат ритуал–пият кафето си дружно, с което слагат началото на новия ден, написа "България през днешния ден ".

И всяка неделя си вършат палачинки.

Иначе, с изключение на актриса, Рая е и певица, въпреки рядко да пее на сцена. Таланта си наследява от татко си Пейо Пеев, основател на групите „ Импулс” и „ Спринт”.

Звездата й изгрява в „ Пистолет, куфар и два смърдящи варела”, като режисьорът Георги Костов инцидентно среща майка й и я моли да му предложи актриса с ексцентрична визия и непозната за необятната аудитория. След като разказва идеалната героиня, Красимира Демирева се сеща за щерка си, а след няколко кастинга и проби, Рая получава и ролята.

При това, преди да е призната в НАТФИЗ. След кино лентата обаче кандидатства и я одобряват от раз.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР