Актрисата Рая Пеева издаде, че не е фен на марковите

...
Актрисата Рая Пеева издаде, че не е фен на марковите
Коментари Харесай

Рая Пеева продава дрехи втора ръка

Актрисата Рая Пеева издаде, че не е почитател на марковите тоалети. Вместо това избира да посещава секънд хенд магазините, откъдето нормално си потегля с забавни находки, дочу HotArena.

Красивата русокоска освен избира да носи такива дрехи, само че даже развива сполучлив бизнес в тази област. Тя и нейни съдружнички обаче не се лимитират с конфекция, а оферират уникати на международни марки, на цени сред 10 и 100 лева, написа „ България през днешния ден ” .

Повечето им продукти са неповторими и нямат аналог, хвали се Рая. А компанията й освен припечелва по някой непряк лев от бизнеса си, само че и разпространяват концепцията за даването на нов живот на облекла, които са безусловно годни за приложимост.

Самата Рая има неповторим жанр и не се тормози да облича носени облекла. Отделно от това, тя познава всички бутикови магазини с дрехи втора употреба и споделя, че пръскането на пари за маркови тоалети си е чисто разхищаване.

В последните години от ден на ден звезди признават манията си по облеклата втора ръка. Между тях са Джулия Робъртс, Дрю Баримор, както и звездата от „ Сексът и градът ” Сара Джесика Паркър.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР