Актрисата Ралица Паскалева се сбогува с героинята си в "Откраднат

...
Актрисата Ралица Паскалева се сбогува с героинята си в "Откраднат
Коментари Харесай

Изненада! Звезда от "Откраднат живот" слиза от екран

Актрисата Ралица Паскалева се сбогува с героинята си в "Откраднат живот ". Това стана ясно от епизода, излъчен във вторник вечерта. Новината удостовери и самата звезда, оповестява "Монитор ".

Може да има и изненади в бъдеще, само че кой знае... Засега Галя пътува към новия си живот. Може феновете в миналото отново да я видят, а може и да остане просто огромна част от историята на болничното заведение, написа Паскалева в отговор на питане на почитател в обществените мрежи, с което въпреки всичко остави вратата отворена за последващи появи в поредицата.

"Успех в новия живот! Ще те запомним и постоянно ще те свързваме с Галето! " и "Ще липсваш, Галя!! Прекрасна лекар Стилянова " пък са единствено част от реакциите на феновете.

В "Откраднат живот " тя влезе в ролята на лекар Галя Стилянова. Ралица Паскалева е част от фамилията на здравната сага още от първия сезон.

В последния излъчен епизод доктор Стилянова напусна болница "Света Анастасия ", с цел да се върне в "Свети Кирил ", а в причина за решението й се трансфораха обтегнатите връзки с досегашния й брачен партньор доцент Захариев (Емил Марков).
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР