Актрисата Ралица Паскалева попадна в достойна за филм измамна схема.

...
Актрисата Ралица Паскалева попадна в достойна за филм измамна схема.
Коментари Харесай

Ралица Паскалева прати ФБР по следите на измамник

Актрисата Ралица Паскалева попадна в почтена за филм лъжлива скица. Звездата от здравната драма „ Откраднат живот “ се свързала с кино продуцент, който предлага участия в мегапродукции за доста пари на млади актриси от Европа.

В следствие той се оказал американец с престъпно досие и тя подала сигнал във ФБР против него. Паскалева не желае да разяснява повече случилото се.

„ Излишно е да се основава подобен пиар на сходна преживелица.

Аз просто желаех да предупредя хората да не са толкоз наивни “, съобщи пред „ Монитор “ тя.

Въпросният мъж обещавал възнаграждение от по 1000 $ дневно и обяснил, че лентата развива тематиката за трафика на хора и щяла да се снима в разнообразни страни в Европа и оттатък Океана.

Фактът, че той поискал Ралица да го набере по телефона, подбудил първите подозрения в актрисата. След като му звъннала, той „ почнал самичък да се заплита в някакви неистини “.

Веднага по-късно чаровната брюнетка се заела с изследването му и разкрила, че той разполага с тлъсто престъпно досие, което е налично в онлайн пространството.

„ Този мъж има две присъди за грабеж и 4-5 за приложимост и продажба на опиати.

Срещу него са подавани и недоволства за полов тормоз, като на една от жертвите си трябвало да заплати обезщетение от 40 000 долара”, описа пред Нова тв Ралица.

Цялата тази информация актрисата съобщила на ФБР.

Междувременно стана ясно, че Паскалева е подготвена да съчетава развъждането на детето с актьорската си кариера. Тя обаче няма да е толкоз постоянно на снимачната площадка, защото графикът й преди всичко ще е отдаден на бебето.

Припомняме, че звездата подари волейболния национал Теодор Салпаров с момченце при започване на юли. Наследникът им носи името Максим.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР