Актрисата Ралица Паскалева мами новото си гадже Теодор Салпаров. Красавицата

...
Актрисата Ралица Паскалева мами новото си гадже Теодор Салпаров. Красавицата
Коментари Харесай

Ралица Паскалева мами новия си! Вижте как се прави на влюбена

Актрисата Ралица Паскалева мами новото си гадже Теодор Салпаров . Красавицата от „ Откраднат живот “ надалеч не изпитва толкоз мощни усеща и безгранична обич, както сама се изповяда в медиите. Запознати от киносредите са безапелационни, че Ралица към момента не е не запомнила някогашния си – Башар Рахал, и волейболистът е единствено за „ илюзия на съперника “, написа „ Галерия “.

„ След като Калина (жена му – б.а.) разбра за извънбрачната му спекулация, Башо заряза Паскалева, без да му мигне окото. Няма и седмица по-късно тя се хвана с волейболистчето и в този момент се прави на доста влюбена. Всъщност желае да натрие носа на Башар “, настояват източници на „ Галерия “.

Наскоро актрисата и Теодор Салпаров бяха посетители на тв предаване, където намерено приказваха за връзката си. Бдителни фенове обаче побързаха да разясняват на страницата на Нова тв изкуственото държание на Ралица. Те също я заподозряха в двойна игра за да си отмъсти на Башар Рахал.

„ С Теодор към този момент мислим за семейство. Макар че живеем в разнообразни градове, аз постоянно пипвам самолета за Бургас, когато ми домъчнее за него. А със сина му Жорко се разбираме отлично “, показа Ралица. Актрисата от самото начало се кискаше истерично на шегите му и изтъкваше какъв брой са влюбени.

Салпаров и Ралица са дружно от близо 4 месеца. Волейболистът има момченце от първата си жена Бойка, с която актрисата също твърди, че е в съвършени връзки.

Припомняме, че единствено допреди няколко месеца столични клюкари свързваха Паскалева с сътрудника си Башар Рахал. Нещо повече – двамата бяха щракнати от папараци да се прегръщат и целуват наоколо до жилището й в „ Овча купел “.

Актьорът има жена и две деца, които живеят в Съединени американски щати, и съгласно осведомени дистанцията подтикнало Рахал да търси обич другаде. Клюката гласеше, че Башар и Ралица живеят дружно и едвам тогава артистът проговори: „ Живея единствено с кучето си Франти и никой различен “. Той обаче не сподели нищо за главния слух – а точно, че с Паскалева са любовници.

Това лято двамата бяха засечени на морето, където Башар бе с дъщерите си Клои и Индия. Няколко месеца по-късно Калина Рахал се върна от Щатите и като образцов брачен партньор Башо заряза любовницата ни лук ял, ни лук мирисал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР