Актрисата Радина Думанян, която играе ролята на доктор Биляна Захариева

...
Актрисата Радина Думанян, която играе ролята на доктор Биляна Захариева
Коментари Харесай

Радина Думанян помага на сляпо коте

Актрисата Радина Думанян, която играе ролята на лекар Биляна Захариева в сериала " Откраднат живот ", помоли почитателите си в обществената мрежа да оказват помощ на сляпо коте. Ето какво написа в профила си във фейсбук звездата:

 Снимка 309347

" Здравейте, другари. Спешно диря приемен дом на Аря Старк - коте, което преди час открих из улиците на Пловдив. Аря Старк ще остане сляпа, тъй като вирусът е засегнал към този момент окончателно очите ѝ. Твърде бойна е обаче, съумя да ме захапе, не се дава, доста е витална - уверена съм,че друго име не ѝ подхожда повече... Аря би трябвало да напусне клиниката на ул. " Хъшовска " № 23 до 17 часа и ще е нужно всеки ден в продължение на седмица да се води на обзор и ежедневна грижа.

Не е заразна за хората. Може да остане в клетката си. Нужно е единствено някой да я води. Няма да ви коства никакви средства, единствено отдаденост и превъзмогване на нелицеприятния ѝ все още тип. След седмица очите ще бъдат отстранени и зашити. Може да живее съвсем пълноценно с останалите ѝ сетива. Пак ви споделям - демонстрира извънреден темперамент, несъответствуващ на външния ѝ тип. Моля ви, споделете и помогнете да ѝ намерим дом. Аз не мога да се грижа за нея. Оставам разполагаем за всеки, който може и желае да помогне. "

Почитателите на актрисата незабавно откликнаха на молбата й и котето откри своя дом. " Аря Старк откри своя осиновител! Благодаря на всеки един от вас, който оказа помощ, показа или се позаинтересува! Бебето ще остане вкъщи още седмица-две и след цялото лекуване, интервенцията, подсилването на имунитета ще бъде превозено до своя нов дом Благодаря ти, Ева! Благодаря ви, Човеци, " написа актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР