Актрисата Радина Думанян, чиято слава рязко се увеличи покрай участието

...
Актрисата Радина Думанян, чиято слава рязко се увеличи покрай участието
Коментари Харесай

Красавица от Откраднат живот получи еротична оферта

Актрисата Радина Думанян, чиято популярност внезапно се усили около присъединяване й в старта на хитовия сериал „ Откраднат живот ”, чийто нов сезон чакаме през февруари, в никакъв случай не е крила, че обича да провокира себе си. Дори и когато би трябвало да смъкна облекла и задръжки, и да се хвърли в ритъма на буйни танци на стълб.

Неотдавна притежател на първокласен столичен бар попаднал инцидентно на неподготвено осъществяване на актрисата и останал толкоз покорен, че изискал на часа да й насочи предложение, на което да не може да откаже. За негово страдание обаче, Радина, която стартира да се занимава с пол денс изкуството относително неотдавна, в никакъв случай не е имала интерес да се занимава професионално с танци, написа блиц. По-скоро ги приема като обичано занимание, което я избавя от ежедневния стрес и рутина. Въпреки че когато вижда сходно осъществяване, хубавицата дотам го харесва, че съвсем го трансформира в своя фикс концепция. А го вижда не от кого да е, а от колежката си Яна Маринова, която във кино лентата „ Живи митове ” прави замайващ сексуален танц на стълб.



Освен това този вид танци или по-скоро спорт толкоз дейно моделира фигурата, че евентуално мъчно би имал критици измежду нежния пол.

„ Всъщност пол денс, това е въздушна акробатика и е доста тежък спорт ”, споделя Думанян. И прибавя: „ Аз доста бързо се възпламенявам по всякакви неща и след това доста бързо загасвам по тях. От тези съм, които си споделят: „ Ей, някой опитва нещо, желая и аз да опитвам ”. Поне към този момент обаче, Радина не наподобява по никакъв начин отегчена, до момента в който танцува, тъй че евентуално още дълго ще се забавлява с това си занимание.



Пол денс танците, които мнозина дефинират като стриптийз, в действителност са доста съществени и трудоемки извършения. „ Този спорт е ужасно сложен, само че развива доста мускулатурата. Тя става функционална, а аз имам проблеми с кръста и гърба и това доста ми оказва помощ, тъй като укрепва гръбнака. Отстрани наподобява доста елементарно, тъй като е красиво, само че коства доста синини, изкълчвания и всевъзможни други спомагателни добавки, каквито човек може да си показа, свързани със спорта ”, разкрива още детайлности Думанян.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР