Актрисата, певица и инфлуенсър Мона Гочефф ще мине отново под

...
Актрисата, певица и инфлуенсър Мона Гочефф ще мине отново под
Коментари Харесай

Мона Гочефф вдига втора сватба в Царево

Актрисата, певица и инфлуенсър Мона Гочефф ще мине още веднъж под венчило с обичания си Радослав, наследник на продуцента Димитър Гочев, на гала навън в Царево, разбра HotArena. 

Двамата си споделиха заветното ДА преди 3 години на градинско празненство край Вакарел, само че тогава единствено подписаха цивилен брак. Сега влюбените са решили да възобновят обетите си и да се врекат във честност и пред Бога. Избрали са място Царево и по-точно църквата " Успение Богородично " там. Мона и Радослав решили да създадат церемонията край морето през лятото, което за първи път изкараха на каравана на Черноморец. 

Двамата мислели да се венчаят църковно още в края на лятото, само че около пандемията преместили датата за следващата година. Младото семейство има наследник на година и девет месеца. Никола е одрал кожата на татко си и ще получи своето кръщение също следващата година в Царево. Така двата празника ще бъдат съчетани. 

Освен трепетите към втората женитба и кръщенето на Никола, Мона и Радослав признават, че напълно скоро ще показват и новия си бранд. Не издават обаче какви артикули ще оферират. Певицата признава, че е загърбила професионалната си кариера за сметка на ролята си на майка. Но пък това й дава опция да се развива като влогър. Съвсем скоро ще има мотив и да чества, тъй като ще доближи 100 000 почитатели в Инстаграм, написа Телеграф. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР