Актрисата Памела Андерсън, която стана световноизвестна с телевизионната поредица "Спасители

...
Актрисата Памела Андерсън, която стана световноизвестна с телевизионната поредица "Спасители
Коментари Харесай

Памела Андерсън: Мъжете, които гледат порно, са слаби любовници

Актрисата Памела Андерсън, която стана световноизвестна с телевизионната поредност "Спасители на плажа ", съобщи, че мъжете, които гледат порно, се оказват слаби любовници под завивките.

Според нея филмите за възрастни са прекомерно надалеч от действителния любовен акт. Андерсън призна, че я притеглят "смелите и радикални мъже ", които са ангажирани с действителни дела. Именно тях тя намира за секси, а не героите от порно продукциите, написа Контактмюзик, представен от Българска телеграфна агенция.

"Най-лошите любовници са тези, които гледат порно ", споделя актрисата. "Те са сковани, безчувствени, фанатично търсят особеното и от време на време прибягват до принуждение. Най-добри в леглото са вегетарианците. Това е потвърдено! "

51-годишната Андерсън не за първи път приказва за половия си опит. Тя беше женена за Томи Лий, Кид Рок и Рик Саломон, а в този момент е в любовни връзки с Адил Рами. Преди време тя показа, че за нея "шведската тройка " била неразрешена зона, защото нейните сътрудници не желаели да я разделят с никого.

"Любовниците ми бяха прекомерно ревностни. Само един от тях си фантазираше, че би му било забавно да ме види в леглото с друга жена, а той да гледа ", сподели тогава тя и добави: "Но аз в никакъв случай не се любувам на секса, в случай че няма обич и взаимна обязаност! ", довери някогашната звезда от "Спасители на плажа ".
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР