Актрисата Памела Андерсън, която сега живее във Франция, разкритикува „милиардерите”

...
Актрисата Памела Андерсън, която сега живее във Франция, разкритикува „милиардерите”
Коментари Харесай

Памела Андерсън скочи на даренията за „Нотр Дам“

Актрисата Памела Андерсън, която в този момент живее във Франция, разкритикува „ милиардерите” за великодушните дарения за възобновяване на "Нотр Дам ". Актрисата е възмутена от даренията от представители на огромния бизнес в интерес на Парижката "Света Богородица ", които от време на време доближават стотици милиони евро.

„ Един милиард евро за възобновяване на "Нотр Дам " към този момент са събрани. Беше елементарно. Мерси, милиардери. Мислех, че католическата черква има задоволително пари, тъй като процъфтява от вярванията на бедните”, съобщи тя. „ А какво ще кажете за бездомните по улиците, които гладуват?”, попита по-късно тя. Според нея тези дарения са доказателство, че „ единият % е изгубил връзка с реалността”.

„ Те ни минимум не се грижат за другите, а единствено за имената си на страниците на вестниците. Сигурна съм, че те ще бъдат прославени”, оплака се Андерсън. Според нея техните дарения няма да се таксуват с налози. „ Тоест, те още веднъж ще се окажат на облага и в това време ще наподобяват като герои”, счита Андерсън, добавяйки, че „ животът е несправедлив” и „ това би трябвало да се промени”, съобщи Поглед Инфо.

По-рано се оповестява, че прокуратурата в Париж е почнала следствие във връзка със събирането на средства от измамници за реконструкцията на катедралата "Нотр Дам ". Пожарът в катедралата избухна при започване на предходната седмица. Кулата-стрела и покривът на постройката се срутиха. Пожарът е зародил заради късо съединяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР