Актрисата от Ямболския театър Яна Бобева набира популярност с еротичната

...
Актрисата от Ямболския театър Яна Бобева набира популярност с еротичната
Коментари Харесай

Еротична сесия събуди страсти около спряна постановка

Актрисата от Ямболския спектакъл Яна Бобева набира известност с еротичната си фотосесия снимана от Петър Денчев – прочут български публицист, режисьор и професионален фотограф.

Преди три месеца тези фотоси бяха копирани от фб-профила на актрисата и оповестени в разнообразни електронни издания.

В това отношение един от вестниците държи върха – страницата със публикацията за актрисата е била посетена от над 11 000 000 (единадесет милиона) читатели.

https://pik.bg/яна-бобева-с-дръзка-секси-фотосесия-пуританите-в-шок-снимки-news1068518.html

Ако предположим, че целият български народ (възлизащ на към 6 милиона) е разглеждал тези фотоси, то излиза наяве, че и в чужбина те се радват на огромен интерес. Там минимум 5 милиона чужденци са разглеждали фотосите.

Фотосесията се е състояла по време на подготовките на пиесата „ Различният ” от Алексей Слаповски.

Постановката е станала скандално известна с това, че в една от сцените актьорите са разигравали и показали пред феновете сексуален акт. Всичко това след това е провокирало митинги от страна на възмутени родители и учители с гледище за незабавното прекъсване на пиесата.

Последвали са и реакции от страна на ощетените артисти с аргумента, че в секса нямало нищо срамно, че към този момент и децата знаели всичко за секса и прочие

В този жанр е и обявата на актрисата Даниела Райчевска от края на 2015-ат в нейния фейсбук-профил:

…днес ли?… Да стартира от вчера… Каза ми службата Организатори, че „РАЗЛИЧНИЯТ“ няма да се играе, защото… защото… Няма да се впускам в детайлностите на разкопания Център на Ямбол – това е за положително. И публиката ни крачи през калта, с цел да ГЛЕДА. ТЕАТЪР. За гимназиалните ни учители ми е думата. Казали, че „Различният“ не е подобаващ за учениците им. Уважаеми „учители“! Где са ви очите?! Та вашите 12 годишни подопечни пушат в двора на Математическата ви гимназия. И на всички гимназии. Те, несъответствуващите, знаят повече от вас, „учители“, по какъв начин се вършат тези придвижвания, наречени секс. В нашия театър „Различният“ единствено в няколко секунди се споделят прелестни думи за секса. Прекрасни, тъй като е секс, който се прави поради ЛЮБОВТА. РЕАЛНАТА. А не това комфортно положение на виртуалността, за което, вие наши ямболски и освен ямболски учители, по всякакъв начин се пробвате да НЕ разговаряте в часовете си. С несъответствуващите ви. …гневна съм…ама за какво ли… Това ми се е случвало толкоз често… Вървете на майната си, невиждащи ЖИВОТА! ”

Даниела Райчевска е разгласила и мнението на една 13-годишна възмутена ученичка. Между другото, актрисата, която към този момент е в пенсионна възраст и много над 60-те, твърди, че тази ученичка е един от нейните духовни учители (!?!) Ето и коментара на „ духовния преподавател ”:

Едно от нещата, които ме възмутиха и натъжиха по едно и също време, беше тъкмо това – държанието и мисленето на моите учители… И на моя шеф, за който всички мислят единствено положителни неща, никой няма смелостта да изкаже същинското си мнение по въпроса… Аз ще си замълча… Не претърпявам хора, които приказват, без да са видели, без да са зърнали и разбрали нещата със личните си очи… Половината от моите „учители“ сигурно не са гледали постановката… Но щом другите споделят, че е пошла и със полов аспект – дано да имаме вяра на хорската злоба… Постановката е надалеч по-различна… Но естествено, те ценят или КЛАСИКИТЕ, или „БЕЗКРАЙНО ЗАБАВНИТЕ“ постановки, които в действителност са една голяма измислица… тъй като нищо не е единствено щастие… Не можеш да щракнеш с пръсти и любовта да те връхлети… НЕ! ВСИЧКО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ЗАСЛУЖЕНО!“

/мнение на 13-годишно момиче, която е в ареала на моите духовни учители/ ”

Следват и мнения на възмутени жители, които поддържат Райчевска и ученичката и се възмущават от учителите – какъв брой са изостанали, в кой век живеели и т. н.

Въпреки всичко пиесата е била спряна. Оттогава са останали единствено фотосите на Яна Бобева, които към момента разсънват интерес и спорни мнения. Вече никой не помни пиесата и никой не приказва за нея. Коментират се единствено за физическите данни на актрисата. Например:

„ От къде извади толкова цици бе? ” ,

на което Яна е дала отговор:

„ Нали знаеш, че камерата постоянно прибавя няколко кг. ”

Следва коментар:

„ Мдам, тва изяснява що си криеш задника… ”

В анонимните конгреси мненията са надалеч по-откровени и безпощадни. Ето някои от тях:

„ – Малко ми намирисва на реклама за платени услуги.

– Чула отнякъде, че като се съблече гола и ще стане звезда. То в случай че по този начин ставало, нали хората щяха да тръгнат голи по улиците ма, маце!

– На вас подбив ви се коства, само че няма различен метод една актриса да пробие в специалността. Кой ще я забележи към този момент? Трябва да е много закъсал режисьора, с цел да я ощастливи… Решила да хваща последния трен дамата, щото нататък това я чака – апетит и бедност.

– В ямбoлcкия тeaтър щoм c тaкивa мeтoди търcят зритeли, нaй-дoбрe дa гo зaкривaт. Кaктo и бoлницaтa им „Cв.Пaнтeлeймoн“.

– Каквато страната ни, подобен е и театъра. Наркомани, алкохолици… леки девойки. И след това чакай от тази жена да ти основава семейство и да гледа деца! ”

Можем единствено да се съгласим с последния коментар:

„ Каквато страната, подобен и театъра! ”
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР