Актрисата от САЩ Пеги Липтън, изпълнила една от главните роли

...
Актрисата от САЩ Пеги Липтън, изпълнила една от главните роли
Коментари Харесай

Актрисата Пеги Липтън почина на 72-годишна възраст

Актрисата от Съединени американски щати Пеги Липтън, изпълнила една от основните функции в паметния сериал " Туин Пийкс " , е умряла на 72-годишна възраст от рак, оповестяват Асошиейтед прес и ТАСС.

В изказване, направено от дъщерите й Рашида и Кидада Джоунс се показва, че Липтън е умряла в събота, заобиколена от фамилията си .

" Съкрушени сме от кончината от рак на нашата обичана майка. Тя си отиде в мир, заобиколена от дъщерите и племенниците си. Бяхме щастливи във всеки един миг, прекаран с нея. В момента думите не могат да изразят възприятията ни, само че въпреки всичко ще кажем: Пеги беше и постоянно ще бъде нашата пътеводна светлина, както в този свят, по този начин и в отвъдния. Тя вечно ще остане част от нас ", гласи изказването.

Звездата на Пеги Липтън изгрява със сериала " The Mod Squad ", предаван сред 1968 и 1973 година За ролята си в поредицата през 1971 година актрисата получава премия " Златен глобус ".

Едно от най-известните превъплъщения на Пеги Липтън е в облика на собственичката на ресторант Норма Дженингс в сериала " Туин Пийкс ".-->

През 1974 година Липтън се омъжва за музикалния продуцент Куинси Джоунс . Дъщерите им Рашида и Кидада Джоунс също се изявяват като актриси. Пеги Липтън и Куинси Джоунс се развеждат през 1989 година, напомня Асошиейтед прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР