Актрисата от филми за възрастни Елена Беркова се разведе с

...
Актрисата от филми за възрастни Елена Беркова се разведе с
Коментари Харесай

Наш актьор в депресия, разведе се с руска порнозвезда

Актрисата от филми за възрастни Елена Беркова се разведе с петия си брачен партньор - Андрей Стоянов, съветски артист от български генезис. Двамата подписаха брак при започване на лятото през 2017 година в Италия, след което отпътуваха на меден месец в Кипър. 33-годишната Беркова твърдеше, че новият ѝ брачен партньор е съвършен и добре се схваща със сина ѝ, само че бракът им по този начин и не продължи дълго.

" Ние се развеждаме с Елена. По думите на брачната половинка ми животът ѝ с мен бил нетърпим. Очевидно съм тежък темперамент, безконечен ерген. Но Бог ми е очевидец какъв брой доста се стараех. Поставих фамилията си преди всичко, грижех се за нея, само че не ми провървя ", споделя Андрей Стоянов.

Той признава, че раздялата му с Елена била извънредно тежка. " Сега всякога се опасявам да чуя най-тежкия въпрос: " Къде е Елена? ". В мен са се събрали пустота и самотност, само че би трябвало да оцелея ", признава Стоянов, който не крие, че е изпаднал в тежка меланхолия след раздялата.

Беркова се омъжва за пръв път през 2000 година, а бракът ѝ изкарва три години. Вторият мъж на порноактрисата е предприемач, по-възрастен с 30 години от нея. На третия си мъж - стриптизьор, Беркова ражда наследник, четвъртият ѝ обичан изчезва преди няколко години без предизвестие и информация.

Миналата година Беркова стана следващата дама, която разгласи желание да се кандидатира за президентските избори в Русия. Брюнетката от северозападния град Мурманск, която по-рано се бе пробвала и на кметските избори в Сочи, разгласява видеоклип в профила си в инстаграм с новите си упоритости. Беркова даде обещание да вкара смъртно наказване за полов тормоз, защото ѝ омръзнало от хора като холивудския продуцент Харви Уайнстийн. В “програмата ” ѝ влизат стягане на разпоредбите за бракоразвод при подаване на молба от мъжа, въвеждане на полово образование в учебните заведения и възбрана за носене на поли, по-дълги от 40 см.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР