Актрисата от Бургас Мария Бакалова изказа подкрепа за Украйна на

...
Актрисата от Бургас Мария Бакалова изказа подкрепа за Украйна на
Коментари Харесай

Мария Бакалова прикова погледите на Холивуд към смелите украинци с послание

Актрисата от Бургас Мария Бакалова изрече поддръжка за Украйна на премиите " Изборът на критиците ", които бяха раздадени в Лос Анджелис. 

Големият победител е " Силата на кучето ", оповестява Българска национална телевизия.

Лентата взе премия за най-хубав филм и за най-хубав режисьор. Уестърнът е дело на новозеландката Джейн Кемпиън. За най-хубав артист беше награден Уил Смит. В биографичния филм " Методът Уилямс ", Смит се превъплъщава в треньор, татко и управител на тенис-звездите Винъс и Серена Уилямс.

За най-хубав актьорски състав бяха определени участниците във кино лентата на Кенет Брана " Белфаст ". Наградите " Изборът на критиците " се присъждат от Асоциацията на кинокритиците, които работят в малките екрани, радиостанциите и Интернет изданията в Съединени американски щати и Канада.

Акцент и в тази гала беше Украйна. Бакалова, която предходната година получи премията на критиците за най-хубава поддържаща роля, изрази поддръжката си за Киев.

" Аз съм от България и родният ми град е единствено на няколкостотин километра от Украйна (бел. ред. - на фотографията Мария е на плажа пред Стария град в Созопол преди 2 месеца) И тъй като сме се събрали дружно на тази специфична вечер, бих желала да признаем смелостта на украинския народ. Надявам се посланието ми да стигне до хората в Украйна - виждаме ви, поддържаме ви, сърцата ни са с вас ", сподели Мария Бакалова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР